Ковельчани зібрали гроші бійцям під час благодійного ярмарку

Ковельчани зібрали гроші бійцям під час благодійного ярмарку
Уже вкотре за ініціативи ковельського волонтера Ірини Шатрової в центрі Ковеля відбувся благодійний ярмарок, виручені гроші від якого підуть на потреби бійців АТО.

Громадські активісти, учні загальноосвітніх шкіл, студенти промислово-економічного коледжу, вихованці ГО «Реабілітаційний центр» підготували на ярмарок солодощі, сувеніри, вироби з бісеру, вишиті картини, книги, дитячі малюнки, а хтось навіть пожертвував власний фотоапарат, - пише ПроКовель.

Цього разу організатори благодійної акції вирішили не оцінювати кожен представлений товар. Вони дозволили покупцю самому визначати вартість тієї чи іншої речі, яка його зацікавила. Всі гроші опускали в спеціальну скриньку для збору коштів.

Спільними зусиллями вдалося назбирати більше трьох з половиною тисяч гривень. За ці кошти волонтери планують закупити військове тепле верхнє вбрання та зимове взуття.

За словами ініціатора благодійної акції Ірини Шатрової, вже сьогодні активісти зайняті придбанням одягу та взуття для бійців 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади (там служить брат Ірини Іван) та батальйону територіальної оборони «Волинь».

Днями гуманітарний вантаж від ковельчан відправиться в пункт свого призначення, куди волонтери ще додадуть коробки з продуктами харчування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковельчани зібрали гроші бійцям під час благодійного ярмарку
20 жовтень, 2014, 12:30