Частина українських активів МТС виставлена на продаж, - ЗМІ

Частина українських активів МТС виставлена на продаж, - ЗМІ
Частина "МТС-Україна" виставлена на продаж, - розповів один з російських бізнесменів і підтвердило джерело, близьке до акціонерів компанії.

"Про переговори знають також два українських підприємця. За їх словами, МТС вибрала банк для оцінки активу, але не кажуть який. Один з них уточнив лише, що це частина "великої міжнародної групи", - повідомляють Ведомости.

Зазначають, що до продажу компанію підштовхує складна політична обстановка. Джерела заявляють, що в української влади регулярно виникають питання до російських власників МТС.

"Питання (про можливу операцію) обговорюється", але не на високому рівні, говорить джерело в АФК "Система" (основний власник МТС). За його словами, "виникає багато різних ідей" у зв'язку з високими ризиками, яким піддається російський бізнес в Україні.

Джерело в МТС запевняє, що оператор шукає західного партнера, щоб розділити з ним тягар інвестицій у ліцензії та мережі 3G.

У II кварталі 2014 року український бізнес приніс МТС майже 8% від загальної виручки. Оператор обслуговував на кінець червня 23,07 мільйонів абонентів - він посідає друге місце за розміром абонентської бази після "Київстару".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
свидомим гидним майданивцям чергови инвестори идуть з краини
Відповісти
Останні новини
Частина українських активів МТС виставлена на продаж, - ЗМІ
21 жовтень, 2014, 10:01