Для міністрів влаштували «чорний вівторок»

Для міністрів влаштували «чорний вівторок»
Пацієнти, які хворіють на різні важкі хвороби, провели біля будівлі Кабінету міністрів акцію «Чорний вівторок».

Вони символічно задекорували територію біля уряду у чорне на знак жалоби за загиблими українцями, які так і не дочекалися від держави гарантованого лікування, - повідомляє Українська правда.

Тендери на закупівлю ліків за державний кошт у 2014 році повністю провалено, заявляють громадські організації. Міністерство охорони здоров'я спромоглося закупити лише 6 відсотків від потрібної кількості медикаментів. Домовленості були досягнуті по 17 із 296 лотів, які повинно закупити міністерство цього року.

Таким чином, хворі на онкологію, туберкульоз, ВІЛ-СНІД, вірусні гепатити, фенілкетонурію, муковісцидоз, пацієнти, які потребують гемодіалізу, та люди з іншими смертельними недугами покинуті державою напризволяще, стверджують активісти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
скоти.....
Відповісти
не можна при влади свидоми и гидни и жити стало краще от ще килька фильмив и газет заборонимо инакодумцив назвемо провокаторами та агентами посадимо и пидемо в свитле майбутне тому на митинги не ходить их же фсб организовуе и там збираються провокатори а свидоми повинни тильки оди майданивський влади спивати
Відповісти