На Волині знову порушують правила передвиборчої агітації. ФОТО

На Волині знову порушують правила передвиборчої агітації. ФОТО
На Волині виявили нові факти порушень правил проведення передвиборчої агітації.

Про це повідомляє Громадянська мережа «Опора».

Так, відповідно до частини 7 статті 69 Закону України «Про вибори народних депутатів України», у матеріалах передвиборчої агітації повинні бути відомості про замовника цих матеріалів. Проте деякі політичні партії та кандидати не дотримуються вимог закону.

19 жовтня у Нововолинську (виборчий округ №19) на бульварі Шевченка неподалік центрального ринку була помічена агітація у вигляді рекламних розтяжок за кандидата в народні депутати Віктора Ярему від «Радикальної Партії Олега Ляшка». На агітаційних матеріалах відсутні вихідні дані.

У 21 виборчому окрузі 19 жовтня в місті Ковелі спостерігачі зафіксували щит з рекламним плакатом політичної партії «Сила і честь» без вихідних даних.

21 жовтня у Старій Вижві агітатори партії «Блок лівих сил» поширювали агітаційні листівки без вихідних даних. Також у Старій Вижві виявлено агітаційний банер без вихідних даних, що висів на балконі штабу «Блоку Петра Порошенка». Штаб розташований на вулиці Незалежності.

Схожа ситуація у Луцьку, в 22 виборчому окрузі. На вулиці Рівненській, 42, де знаходиться Волинський обласний штаб «Блоку Петра Порошенка», на паркані зафіксовано партійний банер без вихідних даних.

Також у Луцьку на проспекті Грушевського поблизу кінотеатру «Промінь» 21 жовтня було розміщено щит із агітацією за кандидата в народні депутати Антона Кривицького без інформації про замовника та виробника.

В районі залізничного вокзалу поряд з зупинкою громадського транспорту поклеїли кілька листівок партії «Зелена планета» без вихідних даних.

Ці всі випадки мають ознаки порушення норм виборчого законодавства, а тому повинні стати предметом для вивчення правоохоронними органами.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У школах Володимр-Волинського Ярема агітував!!! Використовував адмінресурс!!! Докази є... чекайте на ютубі
Відповісти
Останні новини
На Волині знову порушують правила передвиборчої агітації. ФОТО
21 жовтень, 2014, 23:08