Голосуючи за партію «Народний фронт», ви голосуєте за Арсенія Яценюка на чолі Уряду України – Ігор Гузь*

Голосуючи за партію «Народний фронт», ви голосуєте за Арсенія Яценюка на чолі Уряду України – Ігор Гузь*
Зустрічаючись із журналістами, Ігор Гузь – лідер партії «Народний Фронт» на Волині та кандидат в народні депутати по мажоритарному округу № 19, поділився своїми думками про те, хто зможе очолити уряд після виборів.

Новий парламент, який буде обрано 26 жовтня, в першу чергу буде змушений обрати нового голову Кабінету Міністрів. Зрозуміло, що Прем’єр-міністром стане лідер тої партії, яка набере більшість голосів та сформує коаліцію.

Якщо проаналізувати перші номери списків усіх політичних сил, які здатні подолати прохідний бар’єр, то матимемо наступних претендентів: Віталій Кличко, Арсеній Яценюк, Надія Савченко (фактично Юлія Тимошенко), Олег Ляшко, Олег Тягнибок та Анатолій Гриценко. На думку Ігоря Гузя, лише Арсеній Яценюк зможе гідно, на високому професійному рівні виконувати обов’язки Прем’єр-міністра.

«В Україні війна, проте Яценюк зміг не лише уникнути дефолту країни, але й відновити Збройні Сили, залучити європейські та американські інвестиції та врятувати Україну від енергетичного колапсу», - повідомив Ігор Гузь.

Арсеній Яценюк – це єдиний політик за всі 23 роки існування незалежної України, який зміг витягнути країну із російського газового «зашморгу». В дуже короткі строки він домовився із європейськими партнерами і налагодив постачання природного газу із Європи. Мабуть тому Росія постійно критикує нашого прем’єра і робить все щоб змістити його із займаної посади.

«Я, як кандидат в народні депутати України, постійно зустрічаюся із виборцями. І я приємно здивований тим що люди, в більшості випадків, схвально відгукуються про роботу Арсенія Яценюка на посаді Прем’єр-міністра. Це підтверджують і соціологічні опитування. За даними Центру Разумкова майже 40 відсотків громадян України хочуть бачити його на чолі Уряду», - повідомив Ігор Гузь.

Проте, на думку політика, для того щоб Яценюк продовжив працювати на чолі Кабінету Міністрів, необхідна підтримка виборців. Потрібно у новому парламенті створити велику потужну фракцію реформаторів із числа кандидатів від «Народного фронту». Вони не лише оберуть Арсенія Яценюка Прем’єр-міністром, але й забезпечать законодавчу підтримку ініційованих ним реформ.

«Голосуючи за партію «Народний фронт», ви тим самим голосуєте за Арсенія Яценюка на чолі нового про європейського уряду реформаторів», – резюмував Ігор Гузь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Членом скількох партій був Гузь? Лиш би ближче до корита. Нехай на завод йде працювати, за верстат або на війну - захищати свою землю. Але ж ні - хочеться в теплому кабінеті сидіти, питання "рішати". Невже за нього ще хтось проголосує?
Відповісти
Гузь і не мрій 19 округ на тебе ..... поклав
Відповісти
Гузь, ти шо думаєш, якшо два місяці тому народ був проти відставки Яценюка, то і зараз всі хочуть шоб він залишався прем'єром!!! Подивися на ціни, скажи де реформи, як іде боротьба з хабарництвом, коли буде безвізовий режим... тільки не треба все списувати на війну!!! Та всім до одного місця хто буде замість "камікадзе" Арсена!!!
Відповісти
Ігорку,Цуценюка в прем"єри
Відповісти
Пусть Гузёна пройдёт. И тогда его отморозки люстрируют мусорным баком! Пионер - сын партработника - партийное перекатиполе - работал на КГБ республики Беларусь потому и отпустили - слил всех "побратимов" КГБешникам беларусским - откуда у бесроботного Гузя, дом Хюндаи - сонната(треба рахувати не доходи чиновників, а їх розхода. Так пане Гузь???)
Відповісти
дождуся третього майдану що набити бузю Гузьови и щоб за це мени ничого не було а навпаки гидним героем назвали
Відповісти
Не ображайте Ігорку !!! Йому ж так хочеться бути нардепом. Толком немає чим похвастатись за супер діяльність в обласній раді, а вже хочеться вперед до зірок. МОЛОДЕЦЬ !!! А де ж БЮТовські побратими ??
Відповісти
Гузь! Я тобі ніколи не пробачу те, як ти себе повів з покійним Клімчуком! все що він зробив протягом стількох років для Волині, ти не зробиш навіть за 10 життів! тобі ще руки і язик не повідсихали?
Відповісти
Останні новини
Голосуючи за партію «Народний фронт», ви голосуєте за Арсенія Яценюка на чолі Уряду України – Ігор Гузь*
22 жовтень, 2014, 10:54