Віра Ульянченко: «Втративши село, ми втратимо Україну». ФОТО*

Віра Ульянченко: «Втративши село, ми втратимо Україну». ФОТО*
Лідер «Всеукраїнського аграрного об’єднання «Заступ» Віра Ульянченко зазначила, що розвиток села гальмується через те, що сільським радам бракує повноважень і вони не можуть самостійно вирішувати свої проблеми.

Про це Ульянченко заявила на прес-конференції 22 жовтня.

За словами лідера політичної партії «Заступ» Віри Ульянченко, пріоритетом для неї є розвиток місцевого самоврядування та децентралізація влади аж до рівня сільських рад.

«Нова Верховна Рада повинна на законодавчому рівні надати ширші повноваження сільським радам. Адже люди у селі теж платять податки і потребують соціального захисту. Наша політична сила є новою, метою якої є серйозно зайнятися розвитком села, захистом землі та аграрного сектору. У лавах партії «Заступ» сільські голови, які знають проблеми сільських рад і бачать шляхи їх вирішення», - заявила лідер партії.

Ульянченко сказала, що цього року на парламентські вибори іде партія із програмою підтримки фермерів, сільгоспвиробників, приватних підприємців та селищних кооперацій.

«Ми бачимо, що сьогодні аграрний сектор є «локомотивом» української економіки. Кожен четвертий долар у бюджеті країни надходить від аграріїв. Всі здобутки аграрного сектору, на жаль, не конвертують у розвиток села. Люди не відчувають покращень життя, хоча важко працюють на благо держави», - зауважила Віра Ульянченко.

Упродовж 23 років в Україні не було жодної партії, яка б орієнтувалася на виборців із села. На сьогодні «Заступ» розраховує на свою підтримку від 11 мільйонів мешканців села та районних центрів.

«Орієнтуємося ми також і на міський електорат. Адже люди у місті хочуть споживати якісну сільськогосподарську продукцію і купувати її за доступними цінами. Наша партія стала конкурентам багатьом політичним силам. Бо наші слова потім стають реальністю. Своїми списками ми довели, що ми у парламент не приведемо старих політиків, а лише нових професіоналів», - запевнила Ульянченко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
...ту Люсю.
Відповісти
ви давно її втратили!
Відповісти
ющенка...добрі угодья для охоти гаспадам!в-вернулась..?
Відповісти
О, так, дуже вже Ульянченко хоче повноважень на місцеві ради, щоб дерибан землі продовжити. Заступниця селян! А! І що ж вона зробила для тих селян за 20 років? Чи може якісь проекти законів лобіювала? Чи може інвестиційні програи розробляла? Отака собі, сиділа, сиділа, а перед виборами дай но селянами попіклуюсь, вони малограмотні, мо і купляться...
Відповісти
Останні новини
Віра Ульянченко: «Втративши село, ми втратимо Україну». ФОТО*
22 жовтень, 2014, 14:19