«Талановита молодь змінить Україну!» – кандидат у народні депутати Іванюк *

«Талановита молодь змінить Україну!» – кандидат у народні депутати Іванюк *
Для того, щоб змінюватися і розвиватися, Україні потрібно якомога більше інтелектуально розвиненої молоді. Це – запорука успіху української нації.

Про це 21 жовтня під час відкриття змагань з інтелектуальної гри «Брейн-ринг», що відбулися в межах акції «Єднаймося заради перемоги» сказав кандидат у народні депутати України від «Блоку Петра Порошенка» по одномандатному виборчому округу №22 Роман Іванюк.

Він зазначив, що захід має дві цілі: допомога військовослужбовцям, які боронять незалежність України, та стимулювання молоді до інтелектуального розвитку.

«Основою нації є молоді таланти – люди, здатні опановувати, вдосконалювати і створювати нові знання і технології, застосовувати нестандартні підходи, розробляти та реалізовувати нові проекти. Таланти – це запорука успіху будь-якої нації. А їх розвиток найкраще стимулює суперництво, яке є обов’язковою умовою брейн-рингу», – відзначив Іванюк.
«Нам потрібна розумна, талановита нація, нація майбутнього, а не минулого. Нація креативних молодих людей, які за допомогою свого розуму зможуть піднести нашу країну на вищий щабель. І я переконаний: талановита молодь змінить Україну!» – наголосив він.

За результатами гри перемогу здобула збірна Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки «Зодіак». Найкращим гравцем визнаний учасник команди «Недобрі люди», студент математичного факультету СНУ Антон Євтушок.

Окрім можливості пройти стажування в одній з найбільших інвестиційних компаній України, Роман Іванюк вручив переможцю книгу про Стіва Джобса, підкресливши, що молоді люди повинні орієнтуватися на цю особистість як на генія сучасності.

Учасники трьох команд-фіналістів отримали найкращі зразки української сучасної літератури. Молоді лучани вирішили долучитися до доброї справи і передали ці книги бійцям, які перебувають у зоні АТО. Підписуючи їх, учасники брейн-рингу подякували солдатам за те, що мужньо захищають нашу державу.

У рамках акції «Єднаймося заради перемоги», яку підтримує кандидат у народні депутати Роман Іванюк, 19 жовтня у Луцьку відбулися богатирські ігри за участю Василя Вірастюка. Під час змагань для потреб Збройних Сил України зібрано майже 4000 гривень, а медична мережа «Добробут» надала 200 аптечок для надання першої медичної допомоги.

Організатори акції «Єднаймося заради перемоги» запрошують на першу гру сьомого сезону Всеукраїнської ліги КВК «Волинь», яка відбудеться 24 жовтня у Палаці учнівської молоді. Частина коштів, зібраних за вхідні квитки, буде передана на допомогу українській армії. Також буде продовжено збір коштів за допомогою скриньок, а тим, хто принесе теплі речі для бійців, організатори подарують абонемент на всі ігри сезону. Перелік необхідних речей розміщено на сайті Всеукраїнської ліги КВК «Волинь».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Талановита молодь змінить Україну!» – кандидат у народні депутати Іванюк *
22 жовтень, 2014, 15:49