Математичні приклади з аркуша тепер вирішуватиме смартфон

Математичні приклади з аркуша тепер вирішуватиме смартфон
Компанія MicroBlink представила додаток PhotoMath, яке вміє розпізнавати текст математичних прикладів і допомагати з їх вирішенням

Безкоштовний додаток PhotoMath представлено у версіях для iOS і Windows Phone, версія для Android очікується на початку 2015 року, - передає Еспресо.TV.

Для того, щоб з його допомогою вирішити приклад, досить вибрати необхідну ділянку задачі за допомогою камери смартфона, причому кордони виділення можна змінювати вручну.

Вирішені приклади зберігаються в спеціальний розділ, де можна переглянути не тільки кінцевий результат, але і всі проміжні етапи рішення.

Додаток вміє сканувати завдання як з паперу, так і з екрана, але в другому випадку йому може знадобитися більше часу на обробку. З рукописним текстом PhotoMath поки не працює.

MicroBlink займається проблемою машинного розпізнавання тексту, і, за словами її представників, додаток PhotoMath не так переслідує освітні завдання, скільки покликаний просувати конкретні технології. Раніше компанія представила схожий за механікою сервіс PhotoPay, що спрощує оплату рахунків.

«Ми почали розробку нашої технології три роки тому. Тепер вона досить зріла, і ми збираємося знаходити для неї різні можливості використання», - повідомив Дамір Саболі співзасновник і генеральний директор MicroBlink.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Школярі на уроках будуть у захваті...
Відповісти
Останні новини
Математичні приклади з аркуша тепер вирішуватиме смартфон
23 жовтень, 2014, 08:02