На Волині мажоритарник використовує логотипи двох партій. ОНОВЛЕНО

На Волині мажоритарник використовує логотипи двох  партій. ОНОВЛЕНО
Кандидат-самовисуванець з Волині використовує в агітації логотипи двох політичних партій

Кандидат в народні депутати Роман Бондарук, який балотується по одномандатному виборчому округу № 22 (м. Луцьк) є самовисуванцем і безпартійним. Проте у своїх агітаційних листівках використовує логотипи політичних партій «Демократичний Альянс» та «Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)», - повідомляє прес-служба Громадянської мережі "Опора".

У коментарі мережі Роман Бондарук коротко зазначив, що його ці політичні сили підтримують, тому й розмістив логотипи у своїх агітаційних матеріалах.

Від Волинського обласного виборчого штабу «Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)» Громадянська мережа "Опора" отримала два різні за змістом коментарі.

Прес-секретар Волинського обласного виборчого штабу партії «Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)» Ольга Бузулук розповіла про використання логотипів партії Романом Бондаруком.

«Партії «Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)» і Демократичний Альянс ідуть разом на цих виборах. Це рішення центральних штабів і апаратів партій. Тому використання логотипу «Громадянської позиції» на поліграфічних матеріалах Романа Бондарука, який балотується від ДемАльянсу по 22 округу, є, як мінімум, логічним. Але ж це не означає, що він - висуванець «Громадянської позиції».»

Згодом координатору виборчих програм Громадянської мережі "Опора" у Волинській області Михайлу Шелепу зателефонував кандидат в народні депутати по багатомандатному виборчому округу від партії «Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)» Сергій Чуріков та висловив свою позицію щодо цього. Також він представився керівником виборчого штабу по округу № 22 від партії «Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)».

Сергій Чуріков заявив, що їхня партія нікого не підтримує у 22 виборчому округу.

«Щодо Громадянської позиції, ми нікого не підтримуємо по 22 округу. В тому числі Бондарука. Використання символіки нашої партії даним кандидатом є, як мінімум, некоректним. Бондарук мав припинити таке використання, але чомусь продовжує це робити. Нехай це залишиться на його совісті», - заявив Сергій Чуріков.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І тут афера, навіть в дрібницях. Такий він вже є - Роман - все нутро пронизане думкою, як на@бати. Живе за 11-тою божою заповіддю: на@би
ближнього і не відпускай з виду дальнього, бо він тебе на@бе і возрадується.
Відповісти
Ну якщо він чи накупляє голосів чи якимось іншим чином пройде то це буде сором лучанам. Як такого крадія міського майна та депозитних коштів західінкомбанку допускати до влади.За грати нього треба і грати, грати.!!
Відповісти
а де коментар Демократичного альянсу з приводу того, що написано?
Відповісти
Дрібязкова людина, а ще лізе до людей, створює видимість керівника якоїсь асоціації. Фальшивий до кінця нігтів.
Відповісти
Чуріков - брехло і хабарник. Вимагав гроші в Бондарука за підтримку, і коли той відмовив почав молоти "чепуху"
Відповісти
Волиньпост - ставте коментарі!!!!!
Відповісти
Останні новини
На Волині мажоритарник використовує логотипи двох партій. ОНОВЛЕНО
23 жовтень, 2014, 11:17