У Луцьку товаристо Червоного Хреста проводить навчання

У Луцьку товаристо Червоного Хреста проводить навчання
Луцька міська організація Товариства Червоного Хреста України навчає надавати першу допомогу у повсякденному житті і у випадку надзвичайних ситуацій.

Відповідно до Постанови Президії Правління Товариства Червоного Хреста України від 18 червня 2014 року «Про стан організації навчання населення навичкам надання першої допомоги в організаціях Товариства Червоного Хреста України» всі обласні та міські організації Товариства забезпечують проведення занять з населенням по 12-годинній базовій програмі та скороченій 6-годинній програмі, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Такі навчання проводить і Луцька міська організація Товариства Червоного Хреста України, видає сертифікати міжнародного зразка про закінчення 12-годинних курсів Товариства Червоного Хреста України по навчанню населення наданню першої допомоги.

Так, за 2014 рік пройшли навчання та отримали сертифікати 425 осіб, серед них — працівники УДП «Укрінтеравтосервіс – Волинь», Територіальний центр соціального обслуговування м. Луцька, Волинський обласний центр зайнятості, студенти Луцького національного технічного університету, Луцького інституту розвитку людини Університету «Україна» та інші.

Луцька міська організація Товариства Червоного Хреста України та управління охорони здоров’я міської ради запрошують представників підприємств, установ, громадських організацій на навчання з надання першої допомоги. Це питання дуже актуальне сьогодні у зв’язку з подіями на сході України, техногенними катастрофами та кліматичними катаклізмами. Тому кожен громадянин повинен вміти надати першу допомогу собі, рідним, близьким, друзям та оточуючим, використовуючи при цьому, навіть, підручні засоби. Навчальний план включає як оволодіння теорією, так і практичними навичками.

Доведено практикою, якщо третина громадян володіє навичками надання домедичної допомоги, то рівень смертності від нещасних випадків зменшується вдвічі.

Навчання у Луцьку організовується та проводиться залежно від укомплектування груп (15 осіб) за адресою: місто Луцьк, вулиця Степана Бандери, 5 та на базах організацій-замовників.

Підготовку проводять:
Іщик Марія Петрівна – тренер по першій допомозі;
Домбровська Наталія Вікторівна – інструктор по першій допомозі ;
Кійко Вікторія Петрівна – інструктор по першій допомозі, які мають міжнародні сертифікати

Подати заявку на навчання або ж отримати детальну інформацію можна в міській організації Товариства Червоного Хреста України (вул. Степана Бандери, 5, тел.: 241449, (098)942-97-36) та в управлінні охорони здоров’я Луцької міської ради (пр. Волі, 1а, тел.: 724653).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку товаристо Червоного Хреста проводить навчання
23 жовтень, 2014, 17:38