На Волині діти садили дерева. ФОТО

На Волині діти садили дерева. ФОТО
Члени шкільного Євроклубу «Енігма» в селі Ставок садили плодові дерева.

Про це повідомили організатори.

Євроклубівці посадили 70 саджанців на території господарства, де відтепер знаходиться органічний фруктовий сад для першого в Луцьку еко-кафе здорового харчування «Оазис».

"Галявина райського куточка сповнилася атмосферою творчості, єдності та перетворився на театральну сцену. Адже євроклуб єднається із природою та поринає у творчість та дає змогу ще раз наочно переконатися навіть присутнім там батькам, що майбутнє покоління та природа рідного краю тісно пов’язані між собою не тільки в реальному житті а й в духовному сенсі", - пишуть організатори.

Розділившись на 5 груп, діти брали участь в еко-естафеті, розгадували квест на тему «Ліс Волині. Гідрологія Волині. Використання рослин в народній медицині та харчуванні. Еекологія та природничий фольклор».

"Господар землі Сергій Бохонко із великим задоволення поділився своїми знання та досвідом щодо створення ідеальної екосистеми яка сьогодні має назву «Пермакультура» («Перманентне сільське господарство»), де рослини знаходяться в природному симбіозі й не потребують підгодівлі, поливів, засобів захисту. Завдяки цьому економиться велика кількість сил і засобів. А продукція господарства - екологічно чиста і найвищої якості", - пишуть організатори.

Вкінці поставили казку на еко-тематику, нагородили подарунками учасників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: природа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.