Луцькі каруселі орендуватимуть на пільгових умовах

Луцькі каруселі орендуватимуть на пільгових умовах
До управління майном міської комунальної власності звернувся колектив комунального підприємства «Центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки» з проханням надати пільгу на зимовий період.

Про це розповіла начальник управління майном міської комунальної власності Алла Грабко під час засідання постійної комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва 23 жовтня.

Алла Грабко пояснила, що в оренду директору комунального підприємства задають нежитлове приміщення та атракціони у парку. Загалом плата за користування цим майном становить 5 тисяч 778 гривень щомісяця.

Зі слів посадовця, оренду давали керівництву парку під 10%. Однак, оскільки у зимовий період атракціони простоюють, тому вони просять надати їм пільгу на оренду карусель з жовтня цього року до квітня 2015 – 1 % . За нежитлове приміщення платитимуть за звичною ціною.

До слова, без врахування індексу інфляції оренда становитиме більше 2 тисяч гривень у місяць.

Депутати підтримали звернення, однак крапку у цьому питанні поставить найближча сесія Луцької міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
комунальному підприємству здають в оренду комунальне майно. Брєд якийсь, попахує махінаціями. Орнедодавець, якщо здаєш щось в оренду, потутбуйся про те, щоб воно хоч вигляд якийсь мало, не кажучи вже про технічний стан.
Відповісти
До редактора: виправте помилку, "Центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки" є колективним підприємством, а не комунальним.
До Спектатор: технічний стан щороку перевіряється Гірпромнаглядом перед сезоном. Всі вузли та матеріали атракціонів проходят жорсткий контроль на предмет зношення, перевіряється навантаженнями, що значно перевищують звичайні навантаження при прокаті відвідувачів. На підприємстві суворий внутрішній технічний контроль, перед запуском щоденно все перевіряється, робляться пробні пуски.
Щодо зовнішнього вигляду, то над цим працюємо, не все відразу. Кошти краще спрямовувати в першу чергу на безпеку техніки, потім вже на зовнішній вигляд. Толку, що в парку 900-річча (на Відродження) атракціони були пофірбовані і вдвічі новіші? Все на металобрухті вже. наші ж, завдяки постійному оновленню основних вузлів, залишаються придатними та безпечними, при цьому маємо можливість надавати у цій сфері найдешевші послуги у Луцьку.
Відповісти