На Волині платники податків звітуються електронкою

На Волині платники податків звітуються електронкою
Прихильників електронної звітності серед волинських платників податків стає більше.

Наразі на Волині 3447 платників ПДВ та 10588 страхувальників звітуються перед органами ДФС в електронному форматі, - повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

«Такий сервіс ДФС, як звітність в електронному вигляді, має стабільно високу кількість прихильників. А це означає, що волинський бізнес у переважній більшості орієнтується на застосування сучасних інформаційних технологій в своїй діяльності», - зазначив в.о. начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Щоб задовольнити потребу платників податків у безконтактному спілкуванні з податковими інспекторами та зекономити час бізнесу на виконання податкових зобов’язань перед бюджетом, ДФС України вдосконалює наявні електронні сервіси та планує впровадження нових.

«Ми прогнозуємо, що з 1 січня 2015 року розпочне діяти нова система електронного адміністрування податку на додану вартість, яка повністю нівелює корупційну складову в адмініструванні цього податку. Маємо сподівання, що саме електронне адміністрування ПДВ повністю унеможливить існування «податкових ям», - запевнив Віталій Чуй.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині платники податків звітуються електронкою
23 жовтень, 2014, 22:00