Іванюк гідно представлятиме Луцьк у Верховній Раді*

Іванюк гідно представлятиме Луцьк у Верховній Раді*
Кандидат у народні депутати від «Блоку Петра Порошенка» по одномандатному виборчому округу №22 Роман Іванюк достойний представляти Луцьк у парламенті, де він ефективно працюватиме над залученням інвестицій в економіку України.

Про це 23 жовтня після зустрічі з кандидатом заявив голова Волинської обласної організації профспілки працівників агропромислового комплексу Ростислав Чернюк.

«Профспілки є невід’ємною частиною Європейського Співтовариства, їхнього суспільства та ментальності. Адже вони регулюють тонкі взаємовідносини між найманими працівниками та керівництвом компаній, – зауважив під час зустрічі зі спілчанами Роман Іванюк. – Я переконаний, що профспілки мають діяти як механізм захисту прав працівників».

Представники профспілок обговорили з кандидатом низку питань стосовно співвідношення цін і зарплат, податкового навантаження на підприємства, заходів медичної та пенсійної реформи. Він розповів, що результатом його проектів із залучення інвестицій було створення нових робочих місць.

Голова обласної організації профспілки працівників агропромислового комплексу Ростислав Чернюк після зустрічі відзначив, що йому подобаються погляди Романа Іванюка на майбутнє України: «Сьогоднішня зустріч показала, що Іванюк – людина, гідна високого звання народного депутата України. Відчувається, що він добре знає свою справу, а питання залучення зовнішніх інвестицій в економіку України як ніколи на часі».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Іванюк гідно представлятиме Луцьк у Верховній Раді*
24 жовтень, 2014, 16:10