В Луцьку серед білого дня пограбували школяра

В Луцьку серед білого дня пограбували школяра
Раніше судимий лучанин пішов на пограбування школяра, щоб «заробити» на цигарки.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області.

15-річний учень однієї зі шкіл Луцька Дмитро К. разом зі своїм 14-річним товаришем близько 15-ї години пішли до школи, щоби дізнатися оцінки за складені іспити.

Коли хлопці підійшли до парку, який знаходиться на проспекті Соборності у місті Луцьку, побачили двох п’яних молодиків. Один із них підійшов до школярів і попросив цигарку. Коли хлопці відповіли, що не палять, хуліган попросив гроші на цигарки. Але і тут йому відмовили. Тоді, довго не думаючи, зловмисник зірвав із шиї школяра золотий ланцюжок, однак скористатися викраденим він так і не зміг.

На щастя, на місці пригоди виявився дільничний інспектор Луцького міськвідділу. Побачивши, що відбувається щось не те, міліціонер підбіг до підлітків і затримав грабіжника «на гарячому».

Крадієм виявився 20-річний мешканець обласного центру Володимир К. З’ясувалося, що молодик лише у квітні звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за шахрайство. Наразі злодій перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Луцького МВ УМВС України у Волинській області.

За даним фактом порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Луцьку серед білого дня пограбували школяра
16 травень, 2012, 09:24