Добробут волинян залежить від економіки та інвестицій, - Ігор Чорнуха*

Добробут волинян залежить від економіки та інвестицій, - Ігор Чорнуха*
«Добробут волинян залежить від того, як розвиватимeться економіка краю, як будуть залучати інвестиції та проводити модернізацію підприємств, і результат цього процесу, це - стабільні зарплати та соціальні гарантії працівникам» – вважає кандидат у депутати до Волинської обласної ради по виборчому округу № 38 (м. Луцьк) Ігор Чорнуха.

Напередодні він зустрівся з працівниками підприємства «ТЕРЕМНО ХЛІБ».

Люди скаржилися, що їх уже попередили про планові відключення електроенергії, мовляв, як завше, економлять на людях, хоча вони справно оплачують усі комунальні рахунки. Кандидата у депутати така інформація обурила, він запевнив лучан, що не підтримує подібної економії.

Працівники одного з найбільших хлібозаводів Волині звернулися до кандидата у депутати і з проханням про благоустрій прилеглої території та запитували про те, чи підтримує він учасників АТО. З подібними запитаннями приходили лучани і до громадської приймальні кандидата у депутати до обласної ради. Ігор Чорнуха розповів людям, що працівники його підприємства, які зараз воюють на Сході, отримують щомісячно заробітну плату , за ними збережені робочі місця.

За його словами, саме зараз влада має подбати про бійців АТО та їхні родини: призначити відповідні пільги, визначити процедуру надання їм земельних ділянок на законодавчому рівні. Ігор Чорнуха має юридичну освіту, тож вже консультує волинян – учасників АТО з приводу отримання земельних ділянок і готовий підтримувати цю ініціативу в обласній раді.

Звертаються бійці до Ігоря Чорнухи і з іншими проблемами. Зокрема, до громадської приймальні кандидата у депутати приходили бійці, які щойно повернулися зі Сходу. За їхніми словами, зараз там бракує теплого одягу, термобілизни, іншого спорядження. Підприємець одразу відгукнувся допомогти.
Для повної перемоги українцям необхідний не тільки військовий, а й економічний прорив – впевнений кандидат у депутати до Волинської обласної ради по виборчому округу № 38 (м. Луцьк) Ігор Чорнуха.

Тому, за його словами, найближчим часом треба відновити такі програми, як «Доступне житло», подбати про молодіжне кредитування, адже більшість молодих сімей не можуть собі дозволити власне помешкання, крім того, будівництво стимулюватиме розвиток економіки, будуть створюватися нові робочі місця, і зростатимуть надходження у бюджет. Під час зустрічей з Ігорем Чорнухаю, люди говорили і про вкрай гостру для країни проблему: корупцію.

За словами кандидата у депутати, він усвідомлює свою відповідальність, у який складний час люди виявляють йому довіру. Щоб якнайшвидше досягнути результату потрібна команда, тому кандидат у депутати до Волинської обласної ради по виборчому округу № 38 (м. Луцьк) ІгорЧорнуха підтримав заклик Петра Порошенка «Час єднатися» і готовий відповідати за впровадження реформ в області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Добробут волинян залежить від економіки та інвестицій, - Ігор Чорнуха*
24 жовтень, 2014, 18:19