Луцькі діти власними руками змайстрували будки для собак . ФОТО

Луцькі діти власними руками змайстрували будки для собак . ФОТО
Школярі міста Луцька разом з вчителями трудового навчання взяли участь у конкурсі “Дім для друга”, що організувало КП “Ласка”.

Усі підручні матеріали та інструмент для майстрування будиночків учасники конкурсу брали з собою, - інформує Луцька міська рада

Оцінювали роботи учасників журі у складі начальника управління освіти міської ради Олега Гребенюка, начальника управління ветеринарної медицини у Луцьку Василя Татушка та заступника директора спортивно-розважального комплексу «Адреналін Сіті» Галини Шотік.

З 10-ї ранку цього дня школярі разом з вчителями докладали усіх зусиль, аби мешканцями притулку було комфортно зимувати у нових помешканнях. Учні проявили не аби-яку майстерність та оригінальність ідей. Головними критеріями оцінки переможця були надійність буди, її зовнішній вигляд та зручність для собаки.

Були тут і будиночки у жовто-блакитних кольорах, іменні будки, вирізьблені узорами, з відбитками лап тварин тощо. Мешканці притулку з цікавістю розглядали нові помешкання, деякі — встигли й вподобати.

У перервах майстрування працівники КП “Ласка” транслювали для учасників конкурсу тематичні мультфільми та пригощали смаколиками.

По-обіді відбулися підсумки конкурсу. Аби привітати переможців, у притулок завітав перший заступник міського голови Святослав Кравчук. Він побажав школярам подальших успіхів у навчанні, міцного здоров'я та реалізації задуманих планів, а також висловив вдячність за їх хорошу ініціативу та любов до тварин.

Тож за підсумками конкурсу перше місце здобула гімназія № 21, 2 — правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою, 3 — школа № 17. Загалом участь у конкурсі взяли сімнадцять шкіл міста.

Директор КП “Ласка” Богдана Новарчук приєдналась до вітань та висловила вдячність усім учасникам за їх ідеї та майстерність. “Завдяки вам мешканці притулку матимуть теплі та комфортні будиночки”, - сказала вона й вручила усім учасникам грамоти та солодкі подарунки від “Луцьккондитер”.

З рук першого заступника міського голови Святослава Кравчука переможці конкурсу отримали кубки та медалі, а також від спортивно-розважального комплексу «Адреналін Сіті» — абонемент на картинг (у сумі 200 грн).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі діти власними руками змайстрували будки для собак . ФОТО
25 жовтень, 2014, 08:34