Посеред Нововолинська – потрійна ДТП

Посеред Нововолинська – потрійна ДТП
У центрі міста Нововолинська трапилася потрійна автоаварія – джип протаранив «Таврію», а та в свою чергу врізалася в «Опель», який налетів на припаркований «Фольксваген».

Потрійна аварія сталася 17 грудня близько першої години дня. Як засвідчили свідки ДТП, спочатку джип «Тойота Прадо» скоїв зіткнення з автомобілем ЗАЗ-1102 «Таврія». За кермом іномарки сидів 66-річний житель Нововолинська. Від удару легковик «Таврію» викинуло на зустрічну смугу, де машина налетіла на іномарку «Опель Вектра» із Львівської області. А та через удар вилетіла на узбіччя, де була припаркована іномарка «Фольксваген Пасат».

Унаслідок потрійного зіткнення серйозно постраждав лише водій «Таврії» - 29-річного мешканця міста Знамянка Кіровоградської області з тілесними ушкодженнями доставлено в центральну міську лікарню.

Іще одна резонансна автоаварія трапилася 18 грудня в селі Білостік Луцького району. Близько першої години ночі легковик «Део-Ланос» вилетів із дороги та врізався в сарай. За попереднім висновком, водій легковика не впорався з керуванням авто на нічній автотрасі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: НП, ДТП, аварія,
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Посеред Нововолинська – потрійна ДТП
19 грудень, 2011, 12:52