На Волині переписували протоколи «на колінах». ВІДЕО

У коридорі приміщення ОВК №19 зафіксували масові випадки заповнення протоколів про підрахунок голосів.

Про це повідомляє громадянська мережа ОПОРА.

"27 жовтня спостерігач ОПОРИ зафіксував у коридорі приміщення ОВК №19 масові випадки заповнення протоколів про підрахунок голосів членами ДВК", - зазначили активісти.

"На зауваження спостерігача люди відповідали агресивно. Разом з тим вони виглядали безнадійними, оскільки не знали як їм діяти далі", - вважають члени громадянської мережі ОПОРА.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
суцильне порушення сам бачив безлич таких випадкив на ТВК в Ковели зауважень не робив просто було гидко й противно на це дивитися потим частина голив дильничих комисий взагали розихались по домивках зи скриньками з бюлетнями деяки з яких тильки були опечатани маючи при цьму печатки в кишенях спостеригачи ОБСЕ при цьому шкирили зуби в усмишци и здивовано дивились на тисняву що мало не доходила до бийки и по моему мало розумили що взагали видбуваеться За приклад чесности и прозорости вважаю вибори 2012 року коли на кожний дильници було встановлено видеонагляд цикаво чому на ци вибори не було встановлено камер спостереження тоди б ци вси порушення можна було б з легкистю зафиксувати але це мабуть не вигидно диючий влади бо з чеснистю в неи велики розбижности
Відповісти
Останні новини
На Волині переписували протоколи «на колінах». ВІДЕО
27 жовтень, 2014, 16:21