В ці хвилини відбувається грубе порушення закону, - Парубій в Луцьку

В ці хвилини відбувається грубе порушення закону, - Парубій в Луцьку
Упродовж тридцяти хвилин ОВК по Луцьку має оголосити офіційну інформацію щодо перемоги Ігоря Лапіна в окрузі №22, оскільки помилку, через яку оприлюднення офіційних даних затримується, можна виправити за 10 хвилин.

Про це йшлося під час прес-конференція новообраного народного депутата України Ігоря Лапіна та лідера політичної партії «Народний фронт» Андрія Парубія у вівторок, 28 жовтня в конференц-залі ВолиньМедіа.

Андрій Парубій зазначив, що ОВК №22 дивним чином дуже довго не могла занести на сайт ЦВК п’ять останніх протоколів, за якими перемагав Ігор Лапін, відправляла їх на доопрацювання та «робила все можливе, аби протоколи не були внесені».

«Тривога наша полягає в тому, що надто довго йде оформлення кінцевому протоколу по результатах по мажоритарному округу по місті Луцьку. Наш штаб має на руках усі мокрі протоколи, по яких з невеличким відривом переміг представник «Народного фронту», боєць Самооборони, командир легендарної роти батальйону «Айдар» Ігор Лапін. Переміг й справді небагато, але для виборчого процесу це немає значення. Дивним чином ОВК дуже довго не могла занести на сайт ЦВК 5 останніх протоколів, по яких перемагав Ігор», - підкреслив лідер «Народного фронту».

Він інформував, що оголошення результатів затримується, оскільки ОВК в одному із протоколів знайшло технічну помарку, яку ДВК мало виправити.

«Це робота десяти хвилин. Насправді, коли ДВК мало прийти, виправити протокол і ОВК мало право прийняти рішення по виборах», - каже Парубій.

Андрій Парубій розповів, що по приїзду до Луцька зателефонував голові ОВК Юлії Гринчук та нагадав їй про кримінальну відповідальність, наголосивши, що не бачить жодних підстав чекати сьомої години вечора.

Своєю чергою Юлія Гринчук, за словами Парубія, сказала, що збирає усіх членів ОВК та під’їжджає до міської ради, а тому найближчих півгодини-сорок хвилин відбудеться засідання окружної виборчої комісії, яка має зробити технічну функцію – дати для ДВК протокол, до якого вона має внести поправки і тут же його повернути ОВК. Відтак, ОВК оприлюднити офіційний результат по «мажоритарці» у Луцьку.

«Якщо хтось намагається затягнути процес, я хочу їх публічно попередити – так не буде. Ми не допустимо жодних фальсифікацій. Я хочу попередити всіх, хто планує небезпечні ігри», - каже Парубій.

Окрім того, Парубій додав, що до Луцька також їдуть заступник начальника Міністерства внутрішніх справ Микола Величкович та заступник начальника Служби безпеки України Андрій Нерус.

Ігор Лапін спростував повідомлення деяких волинських ЗМІ щодо вчорашніх подій, що мали місце під міською радою.

«Самооборона Волині Майдану та інші громадські організації, які зібралися біля стін ОВК, ніяким чином не порушували закон. Узгоджено з працівниками міліції здійснювали охорону так, як були помічені групи осіб, як кажуть, спортивної статури. Для того, щоб не було ніяких провокацій, Самообороною була проведена акція з метою захистити ОВК і стіни нашої мерії», - каже Лапін.

Він наголосив, що Самооборона «оцепила» саме приміщення, аби з боку членів ОВК не переривався безперервний виборчий процес з боку ОВК.

За словами Ігоря Лапіна, Самооборону Майдану Волині притягнуть до адміністративної відповідальністі за буржуйку, біля якої грілися активісти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди, давайте скинемося цьому "бідовому" на нормальний одяг... Бр вже задовбав цей цирк в камуфляжах.... Миж в Еврлпу хочеми йти, давайте дотримуватись хочаб елементарних норм поведінки і зовнішнього вигляду, тим паче, без 5 хвилин "народному обранцю"...
Відповісти
Щось мені ці революціонери шариківщину нагадують.
Відповісти
Вже хоч би переодягнувся
Відповісти
не нравиться?
Відповісти
Побачимо скільки ще раз Парубій приїде в Луцьк, після того, як оголосять результати виборів. Здається, що сума буде близька 0. Бо не проблема міста його цікавить, і не проблема чесних виборів а, лише,проблема одного, конкретного голосу в Раді.
Відповісти
Про цей сайт повинен знати кожен http://www.habaram.net Розповсюджуйте !!!
Відповісти
Да Андрійко......Впав ти нижче плінтуса Не знаеш за кого вписуешся Майдан вже тобі не поможе
Відповісти
Більше користі було від Констанкевич чим від Лапіна. Звідки воно взялося і дуже крепко хоче бути депутатом. В ліжку з коханкою воюй.
Відповісти
Більше користі було від Констанкевич чим від Лапіна. Звідки воно взялося і дуже крепко хоче бути депутатом. В ліжку з коханкою воюй.
Відповісти
Навіть на фото видно що Лапін бандит. Вчора влаштував цирк під приміщенням ОВК, як не соромно. А потім ще буде казати, що хтось там щось підтасовує. Це вам не ковельських кришувати. Дайте людям спокійно працювати у Луцьку!
Відповісти
Парубій ти хто такий що можеш тиснути на ОВК? Ще б Яценюк приїхав!
Відповісти
про що той Паробіє трендить...взяли під своє крило "долара "
Відповісти
Lyapin bandyt i ce pravda...
Відповісти
палиці успокойтеся вже там!!!
Відповісти
Люди добрі, що ж з країною буде, якщо у парламент проходять такі як Гузь і Лапін? навіть страшно загадувати.
Відповісти
Луцьк та лучани "пролетіли"...
Відповісти
Вітаю штаб Лапіна і його самого з перемогою. Слава Україні!
Відповісти
Я б на місті Палиці ні копійки на Луцьк не дала після такого кидка. Так що дружно всі поп...ли до Лапіна просити міні-футбольні поля, обладнання для лікарень, Буковель для дітей!!!!!!!
Відповісти
а благодійністю дільки депутати можуть займатись? по-моєму благодійність не передбачає якоїсь відплати, людина робить добрі вчинки навіть не за дякую тим паче не за гроші, а тому що так їй велить совість (чи душа).
Відповісти
блін а де моє повідомлення зникло?!
Відповісти
Слава Україні! Усіх з перемогою добра і справедливості!!"
Відповісти
Лапіна фінансував Єремєєв робіть висновки ,це було зроблено в піку Палиці, а Товстенюк зажав бвбки і сталось те що сталось.
Відповісти
Люди, а давайте поживемо та побачимо перш ніж критикувати.Як ви не розумієте що міні футбольні майданчики це наші гроші...
Відповісти
Досить бути жебраками і надіятись на дядю. Громада сама повинна заробити кошти і на лікарню і на спортивні майданчики. Майте почуття гідності!
Відповісти
У перегонах "гаманця мільйонера" та "афериста-шулера" переміг той, хто більше "настраждав".
Відповісти
Останні новини
В ці хвилини відбувається грубе порушення закону, - Парубій в Луцьку
28 жовтень, 2014, 17:20