Козак Гаврилюк проходить у Верховну Раду

Козак Гаврилюк проходить у Верховну Раду
Козак Гаврилюк "вривається" в Раду, обійшовши суперників на Київщині.

Про це повідомляє "ТСН".

На Київщині на позачергових виборах у Верховну Раду в одномандатному окрузі №95 переміг кандидат активіст Майдану, козак Михайло Гаврилюк.

За результатами підрахунку 100% електронних протоколів, Гаврилюк, який пішов на вибори від "Народного фронту", набрав 19,43% голосів.

Друге місце в даному окрузі із результатом 17,94% посів кандидат від "Блоку Петра Порошенка" Олександр Тігов, третє - самовисуванець Анатолій Федорук (17,90%).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Михайло без сумніву справжній патріот і мужня людина! Але люди добрі, який з нього законодавець? Вікіпедія нічого не пише про його освіту. Думаю його треба призначити прем'єр міністром, або генеральним прокурором.Ну а заступником до нього Володю Парасюка. Ці хлопці точно пролюструють всю стару гидоту. Слава Україні
Відповісти
в чому прояв його мужностi? Хiба що бiгати голим перед взводами мiлiцii? Чи ви вiрите в байку що його насильно роздягли?
Відповісти
може хоч ці люди щось змінять, хоч трошечки...
Відповісти
ага, вже змiнили на "краще" "професiонали", а цей точно змiнить, не будьте такi наiвнi, вони продвигають всяких Гаврилюкiв щоб мати в Радi голоса, а так як цей персонаж "натерпiвся" i став всенапродною тiрпiлою так на це i розраховували, що люди вiддадуть своi голоси за нього. Як бачимо варiант безпрограшний, але не ждiть вiд нього будь якоi iнiцiативи це марiонетка
Відповісти
Він же ш дебіл ....
Відповісти
Він же ш дебіл ....
Відповісти