У Луцьку – пікет міської ради. ФОТО

У Луцьку – пікет міської ради. ФОТО
Працівники луцьких підприємств вимагають вирішення проблеми з авторинком.

Під Луцькою міскою радою 29 жовтня зібралось кілька людей з плакатами, які намагаються звернути увагу влади на вирішення проблеми руху громадського транспотру по вулиці Єршова та у приміській зоні.

«Автомобільний ринок абсолютно хаотично організований. Заважає усім підприємствам, які є, а це і Волиньавто, і Волиньобленерго, і Нафтобаза, і Каскад, працювати. Не можем доїхати. Громадський транспорт вже далі кільця не йде», - розповів працівник нафтобази Володимир.

За їхніми словами, водії маршрутних таксі через роботу авторинку у четвер та неділю відмовляються їхати за кільцеву, і вони змушені добиратися до місця роботи пішки до кілометра.

«Можливо, хай міська влада перенесе його. Можливо, хай збільшить офіційні площі, а то люди просто на дорозі ставлять машини в три чотири ряди, їх тисячі. І працівники, і клієнти не можуть доїхати», – говорить працівник нафтобази Олександр.

За словами чоловіків, їхній представник зараз перебуває на сесії у міські раді із звернення до влади, аби вона найшвидше відреагувала на цю проблему.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
континіум прийшов.від кільця 100м ногами не дійдуть
Відповісти
ТАК ТОЧНО - НЕ ДІЙДУТЬ!!!
Відповісти
Романюк як йшов у мери то обіцяв авторинок забрати. То де його обіцянки....?????? цяцянки... все, як завжди, головне пообіцяти.
Відповісти
яка різниця чи континіум чи ні, дійсно з авторинком повний бардаку Луцьку.
Відповісти
Ногами то не проблема а машиною проїхати грузувою там проблема. А зимою ще кидануть може на іншу машину бо там проїхати то ад якісь.
Відповісти
Наше самооборонне сонце Лапін вирішить всі ваші проблеми. Йдіть собі з Лапіним у серці! Лапін воскрес - воістину воскрес!
Відповісти
І де такі ДИБІЛИ беруться у нашому місті???
Відповісти
Як де? З авторинку і беруться...народжуються там, бо швидка не могла проїхати...
Відповісти
Слава !!!
Відповісти
Хлоп ти недалеке
Відповісти
7 людей- пікет
що за недолугі мітинги...
Відповісти
це не авторинок на дорозі пагано що пікетчики не знають
Відповісти
Бардак на дорозі контролює підприємство Луцьк Парк Сервіс, підпорядковується Міськраді. Всі питання до Мера.
Відповісти
Проплачено це все. Біля цукрового вже й майданчик підготували і загородили. Лишилося владі міста перенести туди ринок. Тоді доведеться на маршрутці незручно добиратися покупцям, а власникам старого хламу буде не по кишені їхати на той авторинок, бо платити вже доведеться усім. Мітинг ініціювали власники нового авторинку.
Відповісти
Пояснюю ще раз. Авторинок немає ніякого відношення до бардака на дорозі. Цей безлад утворює Луцьк Парк Сервіс, підконтрольний меру. Звідси іде куш. Всі авто можуть спокійно розміститись на території Авторинку без жодних проблем. Кому вигідний бардак на дорозі?
Відповісти
кому- думаю навіть не романюку. з його курячими мізками! бардак просто тому що бардак - нема тямущого директора стоянка на тій парковці - 30 грн! порахуйте на 500-700 авто! нормально 15 -20 000 за день! що не можна порядок тримати- можна. просто дурні рулять які не можуть впоратись з обліком прибутків і створити ЕЛЕМЕНТАРНІ! умови на ринку! ДУРНІ - fo rever!
Відповісти
Все по карманах розходиться..трахпарксервісу
Відповісти
А кажуть немає в нас розумних людей. Коля зразу все зрозумів.
Відповісти
Сашко я з тобою повністю згідний. Але річ не в тямущому директорі. Не працює ніхто, ні ДАІ ні Муніципальна міліція, ні Прокуратура. Нікому нічого не треба. Бабкі йдуть на деребан. А територія Авторинку напів пуста. І є всі умови.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку – пікет міської ради. ФОТО
29 жовтень, 2014, 11:11