На Волині у дитини виявили підозру на сказ

На Волині  у дитини виявили підозру на сказ
Підозру на сказ виявили в однієї з пацієнток Волинської обласної інфекційної лікарні.

Про це повідомляє ТРК «Аверс».

Малолітню дівчинку з міста Ківерці госпіталізували близько тижня тому. Як з'ясувалося собака вкусив її ще влітку.

Аналізи на наявність сказу у хворої вже відібрали та відправили на дослідження до Німеччини.

Про долю, ймовірно хворої тварини, наразі невідомо, адже рідні дівчинки відразу не надали великого значення укусу. Втім, як нам стало відомо з достовірних джерел, діагноз сказ у дівчинки таки не підтвердився.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди та проблема в тому , що працівники інфекційної вміють ставити такі страшнючі діагнози від яких волосся дибки .Та без результатів аналізів виписувати ліків на тисячі гривень ,які потім викидаєш у смітник . І колоти антибіотики не знаючи від чого , після яких дитину в моменті сипить . А ще не роблять аналізів тяжкохворим , які поступають вночі і через це я мало не втратила дитини . Лишень після дзвінка до голвого лікаря вищестоячих службовців починають ворушитися . А от їхні приховані плати під виглядом благодійних внесків та відразу ж купити і мило їм і рушники ..Вам би купила совість , повітре скільки не коштувала купила б . Щоб ви не нехтували своїми обов'язками .
Відповісти
я працюю в цій лікарні й хочу сказати, що на рахунок благодійного внеску ви праві -вони не потрібні, хоча ці кошти йдуть на відділення, навіть елементарні лампочки ніхто не видає тепер,державні мило й рушники одноразові, рукавички - про це держава взагалі забула, того й змушені писати це хворим, адже персоналу ж треба мити руки в такій лікарні, а адміністрацію це не колише, я не проти вбити ту людину яка халатно ставиться до своєї роботи, за ненадання допомоги - потрібно скаржитись, але не треба робити винним простий персонал- вони не винні що живуть в такій державі.
Відповісти
повністю згідна з Ucraina Forte. скільки у мене особисто було випадків з нашою інфекційною лікарнею. з такими поборами могли б хоч ремонт який-небудь зробити. а деруть безбожно, поки не заплатиш від санітарки до гол. лікаря ніхто навіть пальцем не ворухне. а ти бігаєш плачеш і голосиш зробіть щось бо дитина задихається. я б їх там всіх порозганяла "к чертовой бабушке"!!!!!
Відповісти
Не ДІВЧИНКА, а ХЛОПЧИК!!!Перевіряти потрібно дані. Малюк помер((( Сказ підтвердили. А в нашій державі все як завжди замовчується... Нічого не міняється... Дуже шкода дитинку. Сил рідним пережити горе.
Відповісти
Останні новини
На Волині у дитини виявили підозру на сказ
29 жовтень, 2014, 10:52