Порошенка запідозрили у «кумівстві»

Порошенка запідозрили у «кумівстві»
Активіст Євромайдану з Криму, а згодом один з тих, хто виступив проти окупації автономії Росією Віктор Неганов заявив про те, що президент Петро Порошенко не хоче бачити Арсена Авакова на посаді міністра МВС.

«З достовірних джерел Адміністрації Президента України мені стало відомо про те, що Президент України поставив ультиматум Яценюку, про те, що Аваков не має бути міністром внутрішніх справ.

Замість нього Петро Олексійович бачить Юрія Луценка. Діяльність Авакова не потребує особливої ​​реклами. Саме зі всіх силових керівників після майдану, Арсен Борисович продемонстрував максимальну публічність та ефективність своєї роботи. Добровольчі батальйони, проект реформи МВС, відкритість і публічність у фейсбуці - прогресивні приклади його роботи.

Крім того, всіх ключових міністрів Кабміну президент бачить виключно як своїх людей з Блоку Порошенка. Таким чином гасла і спічі про те, що головне це не посади, а принципи на поточний момент всього лише популістська балаканина, що прикриває спрагу максимального контролю виконавчої гілки влади з боку Президента України.

Історія, коли Партія Регіонів намагалася підім'яти всю владу під себе може повторитися і тепер з боку Блоку Президента. І тільки публічне висвітлення коаліційних торгів може цьому завадити», - зазначає Віктор Неганов на власній сторінці у Facebook.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в якій країні є два лідери, назвіть хоч одну?
Відповісти
Останні новини
Порошенка запідозрили у «кумівстві»
29 жовтень, 2014, 16:36