В СНУ імені Лесі Українки збирали шоколадки воякам. ФОТО

В СНУ імені Лесі Українки збирали шоколадки воякам. ФОТО
28 жовтня в інституті філології та журналістики СНУ імені Лесі Українки відбулася благодійна акція «Подаруй шоколадку українському воякові».

До акції долучилися студенти, викладачі, працівники університету, учні луцьких шкіл, - повідомляє прес-служба Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

"Ідея проведення сьогоднішньої акції виникла після відвідин одного з луцьких супермаркетів, коли на вході стояла жіночка і роздавала листівки зі списком необхідних воякам продуктів і речей. П’ятим пунктом там вписано «Чорний шоколад». У самій корзині переважно лежали макарони, консерви, печиво, вафлі тощо, а от шоколаду там не було. Мене це здивувало, адже шоколадку може купити кожен, тим більше дівчатка, які самі дуже її полюбляють", - розповіла ініціатор заходу, доцент кафедри історії та культури української мови Ірина Левчук.

Цю ідею вона озвучила студентам, а ті сприйняли її з ентузіазмом. Але до матеріального потрібно додати і духовне, вважає викладачка, тому духовним промінчиком любові та підтримки став ще й лист до вояка.

Прикметно, що ця акція відбувалася вже вдруге, хоча третя за рахунком серед благодійних (ще майстер-клас із виготовлення етноляльки). В інституті вирішили проводити схожі акції щомісяця.

Як вважає Ірина Петрівна, саме раз на місяць таку маленьку дещицю своєї любові та фінансових прибутків, які посильні студентству, кожен може виділити.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добре, що не цигарку. А то складається враження, що наших молодих вояків свідомо підсаджують на тютюнову голку. А як багато лучанок димлять на вулицях, наче паровози. Років 25 тому такого й близько не було. А тепер на кожному кроці!
Відповісти
дедуля, не причитай
Відповісти
Сподіваюся, їм вистачило розуму не відправляти на схід продукцію "Рошен". Це як дарувати квіти алергікам.
Відповісти
Останні новини
В СНУ імені Лесі Українки збирали шоколадки воякам. ФОТО
29 жовтень, 2014, 18:15