СБУ позиватиметься через російський ролик до ЧС-2018. ВІДЕО

СБУ позиватиметься через російський ролик до ЧС-2018. ВІДЕО
Радник голови СБУ Маркіян Лубківський звернувся до Федерації футболу України та Міністерства молоді і спорту з проханням терміново подати позов і протест у зв'язку з появою відеоролика, що презентує емблему Чемпіонату світу з футболу-2018, у якому карта РФ містить Крим.

Про це повідомляє ТВі.

«Звертаюся публічно до Федерації футболу України та Міністерства молоді і спорту України негайно подати протест і позов з приводу появи відеоматеріалу з презентацією офіційної емблеми ЧС з футболу 2018 року, в якому карта Російської Федерації подається з територією АР Крим (Україна)», – написав Лубківський на своїй сторінці у Facebook у четвер, 30 жовтня.

Він також застерігає всі іноземні ЗМІ, картографічні та геодезичні організації, що займаються зокрема друкуванням карт, про відповідальність за зображення карти Російської Федерації з частиною української території.

«Юристи, підключайтеся!!! Прошу максимально поширити це моє звернення до названих українських інституцій. Якщо не будемо жорстко реагувати на такі речі – від нас скоро нічого не залишиться!!!» – додав радник голови СБУ у повідомленні.

Нагадаємо, що у мережі з'явилося скандальне відео – промо-ролик майбутнього Чемпіонату світу з футболу, фінальний етап якого має пройти з 8 червня по 8 липня 2018 року в Росії.

На відео можна побачити Большой театр у Москві, на фасад якого проектується відеопрезентація емблеми Чемпіонату світу-2018.

На 19 секунді можна побачити карту Росії – вже з Кримом.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Москалі прокляті.
Відповісти
Останні новини
СБУ позиватиметься через російський ролик до ЧС-2018. ВІДЕО
30 жовтень, 2014, 16:59