Екс-кандидат у нардепи Рицко програв у суді. ФОТО

Екс-кандидат у нардепи Рицко програв у суді. ФОТО
Ігор Рицко програв суд.

Волинський окружний адміністративний суд не задовільнив позов кандидата в народні депутати Ігора Рицка щодо рішення кількох дільничних виборчих комісій у Луцьку 30 жовтня.

Читайте також: Рицко позивається у суді.

«Суд прийняв рішення на користь ОВК. Я вважаю, не можна оспорювати рішення суду. Тим більше, суд виносить рішення на свій розсуд. Щодо апеляції я не дам на це відповіді по одній простій причині: якщо перша інстанція вважає, що це правильно, немає підстави дальше боротися з бюрократією», – прокоментував Ігор Рицко.

Біля приміщення суду Самооборона Волині, яка розмістилась у дві колони, створила своєрідний коридор від дверей до проїжджої частини.

«Ми чекаєм юристів, які представляли Самооборону в суді. Ми хочемо їх зустріти і привітати оплесками за їхню роботу», – розповів координатор патріотичного угрупування Андрій Хведчак.

За його словами, вони прийшли сюди підтримати їхнього кандидата в народні депутати Ігоря Лапіна, який переміг у 22 виборчому окрузі з відривом у 28 голосів.

«Ми дочекалися рішення суду щодо скарги кандидати Ігора Рицка. Насправді. Наша організація Самооборона докладала максимум зусиль, щоб Луцьк мав достойного кандидата. Ми вирішили як на весіллі, в шлюбі, і в радості і в горі прийти і разом з ним почекати. Він був тут, ми не могли його самого покинути. Це було б неправильно», – сказав Хведчак.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А гімн співали?
Відповісти
Тепер зрозуміло, для чого був Рицко. Щоб перемогла констанкевич.
Відповісти
Так, під кінець всі карти відкрили. Краще б вже мовчали. Тільки зганьбилися. Тепер зрозуміло ху із ху.
Відповісти
мають одне заняття - пакетувати...чи то пі...
Відповісти
Тепер зрозуміло хто воював і на майдані, і в АТО, а хто у владу пішов!
Відповісти
На суді голови комісій зауважили, що всі виборці на їх спецдільницях отримували по 2 бюлетені....
ШАНОВНІ! Хто пояснить, а як це - " Скільки бюлетенів повинні надати виборцю? Якщо ви голосуєте на дільниці, до якої відноситеся за місцем своєї реєстрації («прописки»), то вам повинні надати 2 виборчих бюлетені: один для голосування у загальнодержавному окрузі (за партію) та один в одномандатному (за кандидата-мажоритарника). Якщо ж ви тимчасово змінили місце голосування (голосуєте не в населеному пункті своєї «прописки» й за межами відповідного округу), то вам видадуть лише один бюлетень – для голосування у загальнодержавному окрузі (за партію)." Дякую!
Відповісти
Я одного не розумію, чому Лапін носить форму російського спецназу "Горку"!??
Відповісти
Хто що має, те і носить.
Відповісти
не так важливо чию форму а є питання: навіщо форму? Робить із себе і своїх побратимів клоунів. Я рахую, що якщо одягнув формую йди і воюй, а не по Луцьку понти гонити.
Відповісти
Знаю хлопців, які повернулися з АТО, відпустка у них чи як це називається. Теж у формі ходять, хоч є вдома у що переодягнутися. Можна це теж понтами назвати... от тільки язик не повертається...
Відповісти
Шо ти мелиш. Хлопці з АТО наоборот форму скидають і всіма силами стараюця забути про це. Хібашо твої 'побратими' відсиділись в тилу на блокпостах і пантуюця
Відповісти
А як бути з тими, що вдягнули форму і пішли задовольнятись на полювання чи риболовлю? Вони теж понти гонять чи клоуни? Ні, друже, форма - зручний одяг. Зручніший від спортивного костюму. і міцніший. Не розвішуй ярлики, а йди і займайся ділом.
Відповісти
цирк уїхав а клоуни остались ...
Відповісти
Українка, все правильно, один для голосування по кандидатурах (одномандатні), а інший по партіях (багатомандатні), скрізь так було...
Відповісти
і Лапін своє шапіто привів...
Відповісти
Перевдягнутих боксерів у військову форму водить Палиця...
Відповісти
Довибирались...
Відповісти
Лапін тепер депутат. І як люди повелися? На бренд партії і камуфляж? А хтось задумувався про те хто він такий дійсно і чим жив до виборів? Тато - Саня-долар, кришує бандюків у Ковелі, синок за гроші судді-хабарника організував пр-кампанію. А чи думав хтось про те, чому він по Луцьку балотувався, а не по Ковелю? Бо там його аж надто добре знають і депутатом би він не став. І чим цей крикун буде займатися у Верховній раді? Трибуну блокувати? Шини зносити? Такі речі мають лишитися в історії. Шкода тих, хто ним зачарувався.
Відповісти
горе такій країні
Відповісти
Де мій коментар на підтримку Лапіна? Чи ви як і продажні журналісти "Волинських новин" лише всяке лайно пропускаєте про Лапіна? Так вони газета палиці, а ви чия газета? Чи може у вас один "хазяїн"?
Відповісти
а ви точно його тут писали? пошукайте, думаюча ж ви наша, під іншою публікацією, присвяченою цій проблемі
Відповісти
http://www.volynpost.com/news/41754-rycko-pozyvaietsia-u-sudi-schodo-rishennia-kilkoh-vyborchyh-dilnyc-u-lucku
і ще раз подумайте перед тим як словами розкидатись
Відповісти
Яка це ганьба! Це ж треба так було спалитися і осоромитися. Я радий, що може все ж таки в цій країні хоч щось змінилося. Правда перемогла!
Відповісти
коментар
Відповісти
Останні новини
Екс-кандидат у нардепи Рицко програв у суді. ФОТО
30 жовтень, 2014, 18:04