Волинський опіковий центр отримав реанімобіль. ФОТО

Волинський опіковий центр отримав реанімобіль. ФОТО
Луцька міська клінічна лікарня взяла участь у проекті, який реалізовується у рамках програми транскордонного співробітництва “Польща-Білорусь-Україна”.

Проект “Транскордонна взаємодія для запобігання і лікування важких випадків опіків на польсько-українському кордоні” реалізується спільно з партнерами з міста Устилуга та польського Ленчна, - повідомляє луцький мер Микола Романюк на своїй сторінці у Facebook.

Міський голова зазначає, що загальна вартість проекту становить близько 1 мільйона 335 тисяч євро.

"Завдяки проекту вдалося підсили матеріальну базу медичних установ області. Зокрема, Волинський обласний опіковий центр (який створений на базі Луцької міської клінічної лікарні) отримав новий сучасний реанімобіль з повним набором необхідного обладнання та оснащено палату інтенсивної терапії", - пише Романюк.

У реанімобілі є ванна-каталка для хворих з обширними опіками, спеціальні ліжка для опікових хворих, протипролежневі матраци, док-станції з інфузоматами для програмованого дозованного введення лікарських засобів, дефібрілятор-монітор, монітор стану пацієнта, апарат штучної вентиляції легень та наркозно-дихальний апарат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще б лікарів до цього реанімобіля в придачу толкових, а не таких, що навмисне доводять пацієнтів до пластичних операцій накладанням штучної шкіри. Після такого лікування прийшлося звернутися до закордонних пластичних хірургів. Вся Європа сміється з таких методів лікування.
Відповісти
Останні новини
Волинський опіковий центр отримав реанімобіль. ФОТО
30 жовтень, 2014, 20:57