«Я гордий, що я гей», - гендиректор Apple

«Я гордий, що я гей», - гендиректор Apple
Фанати бренду Apple та його легендарного засновника Стіва Джобса періодично роблять закиди на адресу нинішнього очільника компанії Тіма Кука на кшталт "При Джобсі такого не було".

Тепер у них будуть всі підстави повторити цю фразу, адже Тім Кук зізнався, що він - гей, - пишуть Тексти.org.ua.

І не просто зізнався, але й заявив, що його орієнтація належить до "найбільших дарів, які дав йому Бог".

Своє зізнання Тім Кук оприлюднив на сайті "Блумберг Бізнесвік".

"Протягом багатьох років я відкрито повідомляв багатьом людям про мою сексуальну орієнтацію. Багато колег в Apple знають, що я гей, і це ніяк не позначається на їхньому ставленні до неї. Звісно, мені дуже пощастило працювати в компанії, яка любить креативність та інновації, і знає, що вони можуть квітнути лише тоді, коли ви сприймаєте відмінності між людьми. Але так пощастило не всім", - зазначає Тім Кук.

За його словами, він ніколи не відмовлявся від своєї сексуальної орієнтації, однак ніколи й не визнавав її публічно.

"Тож буду відвертим: я гордий, що я гей, і я вважаю, що бути геєм - це один з найбільших дарів, які дав мені Бог", - каже Кук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну ніхто ж не кричить на всю вулицю, що в нього понос.... То те ж саме - ну, п.... ти, то й що, всім пофіг... От я, наприклад, проти того, щоб діти чули - педерастія - це НОРМАЛЬНО. Гей, егегей, всерівно, але не афішуй це і головне - не вип'ячуй напоказ відверто. Бог йому дав... Розуму не дав певно.
Відповісти
бог в свій час спалив содом за такі справи
Відповісти
бог? хахаха
Відповісти
Питання до редакції. Якого хрена Ви передерли цю новину? Ви підтримуєте поширення голубізму чи просто нічим читачів залучати?
Відповісти
Зате піар який...
Відповісти
З Содомом трохи перебір. Там далеко не такі речі творились.
Подобаються чоловіку чоловіки. І що тут такого надзвичайного? Ми ж у 21 столітті а не в середньовіччі.
для чого публічно??
Відповісти
Про Содом і речі, які там творилися - цитата з Біблії книга Буття 19:1-11: 1І прибули обидва Анголи до Содому надвечір, а Лот сидів у брамі содомській. І побачив Лот, і встав їм назустріч, і вклонився обличчям до землі, 2та й промовив: Ось, панове мої, зайдіть до дому вашого раба, і переночуйте, і помийте ноги свої, а рано встанете й підете на дорогу свою. А вони відказали: Ні, бо будемо ми ночувати на вулиці. 3А він сильно на них налягав, і вони до нього з дороги зійшли, і ввійшли до дому його. І вчинив він для них прийняття, і напік прісного і їли вони. 4Ще вони не полягали, а люди того міста, люди Содому від малого аж до старого, увесь народ звідусюди оточили той дім. 5І вони закричали до Лота, і сказали йому: Де ті мужі, що ночі цієї до тебе прийшли? Виведи їх до нас, щоб нам їх пізнати! 6І Лот вийшов до входу до них, а двері замкнув за собою, 7і сказав: Браття мої, не чиніть лихого! 8Ось у мене дві доньки, що мужа не пізнали. Нехай я їх до вас виведу, а ви їм робіть, що вам до вподоби... Тільки мужам оцім не робіть нічого, бо на те вони прийшли під тінь даху мого. 9А вони закричали: Іди собі геть! І сказали: Цей один був прийшов, щоб пожити чужинцем, а він став тут суддею! Тепер ми зло гірше тобі заподієм, ніж їм! І сильно вони налягали на мужа, на Лота, і підійшли, щоб висадити двері. 10Тоді вистромили свою руку ті мужі, і впровадили Лота до себе до дому, а двері замкнули. 11А людей, що при вході до дому зібрались, вони вдарили сліпотою, від малого аж до великого. І ті попомучилися, шукаючи входу.
Відповісти
Добре сміється той, хто сміється останній
Відповісти
Ляшка на тебе нема!
Відповісти
А при Путіні його одразу б кастрували! Як і їхнього героя Тюрінга колись, що придумав ці б-гомірзкі машини.

Люди! За ким ви йдете!
Відповісти
А я подумав, що це Лапін після перемоги таке заявив. Нардепу все ж потрібно бути акуратнішим з алкоголем.
Відповісти
Гузь,пора і тобі це визнати,не соромся -ми в курсі
Відповісти
Цю статтю не просто так написали, а шоб люди привикали що содомія це норма.Гірше буде як ці Содоміти почнуть парадами ходити, а люди нічого не зможуть вдіяти, так як сталось в Сербії.
Відповісти
коментар
Відповісти