Волинським учасникам АТО виділили земельні ділянки

Волинським учасникам АТО виділили земельні ділянки
На Волині учасникам АТО та родинам загиблих військових надали у власність 104 земельні ділянки.

Так, станом на 30 жовтня в області учасникам АТО та родинам загиблих військових надали у власність 104 земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення індивідуального садівництва та ведення особистого селянського господарства, - повідомили у прес-службі ГУ Держземагентства у Волинській області.

На сьогодні до органів місцевого самоврядування та Головного управління Держземагентства у Волинській області надійшло 1485 заяв від учасників АТО та членів родин загиблих військовослужбовців, - йдеться у повідомленні.

У ГУ Держземагенства у Волинській області розповіли, що було прийнято 408 рішень (наказів) про надання дозволу на розробку проектів землеустрою, а також надано у власність 104 земельні ділянки загальною площею 118,5695 гектара.

Найбільше заяв надійшло від жителів з Луцька, Володимира-Волинського та Нововолинська.

У міські, селищні та сільські ради направили листи з проханням пошуку резервів для виділення земельних масивів та передачі у власність земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) для ведення індивідуального садівництва та ведення особистого селянського господарства.

До слова, усі роботи, пов’язані із виділенням земельних ділянок учасникам АТО та родинам загиблих військових, є безкоштовними. Таким чином працюють більшість проектних організацій краю, - повідомили у ГУ Держземагентства у Волинській області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.