Як на Волині школярі проводять канікули. ФОТО

Як на Волині школярі проводять канікули. ФОТО
Волинський обласний Центр туризму, спорту та екскурсій організував змаганнях зі спортивного орієнтування «Волинська осінь».

У змаганнях взяли участь майже 750 школярів – вихованців туристсько-краєзнавчих гуртків із 18 територій області, - повідомляє прес-служба Центру туризму, спорту та екскурсій.

Змагання відбувались з 28 до 30 жовтня поблизу Нововолинська, Камінь-Каширському та Ківерцівському районах, до проведення яких залучили станції юних туристів та філії Центру туризму.

Упродовж трьох днів спортсмени вели напружену боротьбу за першість у шести вікових групах від 11 до 16 років.

Наймасовішими були старти у Ківерцівському районі, де кількість учасників сягала понад 300 чоловік.

З компасом і картою школярі долали спортивні дистанції лісовими стежками у пошуках контрольних пунктів. До заходу спеціалісти обласного центру туризму,спорту та екскурсій підготували нові спортивні карти кожного району змагань.

У загальному командному заліку переможцями стали юні орієнтувальники з Нововолинська, Камінь-Каширського та Маневицького районів. Серед призерів - школярі Старовижівського, Ковельського районів та міста Луцька.

Переможців та призерів у загальному командному заліку нагородили грамотами управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації та кубками, в особистому заліку - дипломи Волинського обласного центру туризму, спорту та екскурсій.

Крім того, майже 500 гуртківців обласного Центру туризму, спорту та екскурсій здійснили походи, експедиції, екскурсії, навчально-тренувальні збори на турбазах «Юний турист» та «табір Сонячний», взяли участь у змаганнях та краєзнавчо-патріотичних заходах, а кращі орієнтувальники 1-2 листопада візьмуть участь у відкритих змаганнях Рівненської області «Лісові канікули».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.