На Волині розпочали операцію під умовною назвою «Павутина»

На Волині розпочали операцію під умовною назвою «Павутина»
На території Волинської області правоохоронці розпочали проведення оперативно-профілактичної операції під умовною назвою «Павутина».

На сьогодні поширені випадки створення в регіонах держави різноманітних «фірм», які під виглядом організації турів та дитячих розважальних клубів займаються утриманням місць розпусти, створюють онлайн–порностудії, розбещують неповнолітніх і створюють сприятливі умови для розвитку секс-туризму іноземців, зйомок дитячої порнографії та подальшого її розповсюдження через систему Інтернет, - повідомляють у прес-службі УМВС України у Волинській області.

Метою операції «Павутина» є попередження та виявлення злочинів і правопорушень у сфері обігу продукції еротичного, порнографічного характеру, у тому числі дитячої порнографії, а також протидії організованій злочинності, виявлення та документування членів злочинних груп та окремих осіб, причетних до виготовлення та розповсюдження забороненого контенту.

У рамках проведення таких заходів правоохоронні органи забезпечують моніторинг відкритих телекомунікаційних мереж із метою очищення інформаційної системи Інтернет від ресурсів, через які здійснюється розповсюдження порнографічних матеріалів.

Міліція нагадує: за порушення законодавства у цій сфері передбачена відповідальність відповідно до статті 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Санкції цієї статті передбачають відповідальність від штрафу аж до дванадцяти років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
привив майдан професионалив до влади тепер бандитив вже через засоби масовои информации попереджають що розпочалось видпрацювання и потрибно залягти на дно
Відповісти
Останні новини
На Волині розпочали операцію під умовною назвою «Павутина»
31 жовтень, 2014, 15:21