Фахівці ДФС Волині вшанували ветеранів податкової служби

Фахівці ДФС Волині вшанували ветеранів податкової служби
Зустріч з тими, хто віддав десятиріччя свого професійного життя органам ДПС України, цього разу зібрала 80 ветеранів податкової служби.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області .

На зустрічі були присутні також декілька десятків тих, хто має поважні роки служби, однак і донині працює в органах ДФС.

Екскурс в минуле з фотоілюстраціями з життя колективу волинських податківців для ветеранів органів ДПС підготували фахівці підрозділу інформаційно-комунікаційного супроводження ГУ ДФС у Волинській області, а про квіти для поважних гостей подбала профспілкова організація.

Тим часом, думки і настанови тим, хто працює в органах ДФС Волині, цього дня лунали як від перших керівників податкової служби на Волині, так її колишніх працівників.
Багаторічний очільник органів ДПС на Волині та Львівщини Віталій Пекарчук нагадав про перші кроки волинських податківців у дев’яності роки минулого століття.

«Сьогодні у залі чимало моїх колег, з якими ми розпочинали у 1990 році процес розбудови податкової служби. Мені приємно відзначити, що десятиліттями колектив волинських податківців працював злагоджено та без жодних негативних резонансних випадків», - підкреслив Віталій Пекарчук.

В.о. начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй звернувся зі словами вдячності до своїх колег – ветеранів і запевнив, що нині служба гідно продовжує професійні традиції податкової служби.

«Добре та чесне ім’я, високі державні нагороди, набутий професіоналізм, багатий життєвий досвід – це Ваші вагомі особисті здобутки. Ви сумлінно служили рідній країні, а тепер власним прикладом, притаманною вам мудрістю та патріотизмом, виховуєте і навчаєте юне покоління», - зазначив Віталій Чуй.

Нагадаємо, що День вшанування пенсіонерів та ветеранів органів державної податкової служби відзначається 30 жовтня відповідно до Наказу ДПС України № 929 від 22.10.2012 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Фахівці ДФС Волині вшанували ветеранів податкової служби
31 жовтень, 2014, 15:50