Подяка виборцям від Ігоря Чорнухи*

Подяка виборцям від Ігоря Чорнухи*
Шановні лучани!

Від щирого серця дякую Вам за підтримку на позачергових виборах до Волинської обласної ради по Луцькому округу №38, які відбулися 26 жовтня 2014 року!

Я завжди працював задля розвитку Волині. Як керівник одного з найпотужніших будівельних підприємств нашого краю – ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» вважав своїм обов’язком дбати про колектив, який нараховує більше 700 працівників. Люди на моєму підприємстві отримують одну з найвищих середніх заробітних плат в регіоні. Підприємство вчасно сплачує податки до державної казни. Ми будуємо житло, яким можна гордитися. Але цього мало в такий складний для країни час. Тому я погодився на пропозицію від «Блоку Петра Порошенка» йти на вибори до обласної ради. Тепер, як депутат Волинської обласної ради, керуючись своїм досвідом і совістю, робитиму все можливе для розбудови якісно нової держави.

Я дуже ціную Вашу підтримку. Усі, 22 тисячі 441 голос «за», які я отримав від лучан, не просто дали мені можливість отримати повноваження депутата, а й стали для мене своєрідним «авансом довіри» у майбутній роботі в стінах облради і за її межами. Знаю, що повинен виправдати сподівання кожного з Вас, в тому числі і тих, хто не голосував за мене, тож запевняю, що зроблю для цього все можливе.

Зустрічаючись з лучанами напередодні виборів, я чув не тільки щирі слова підтримки, люди відверто розповідали і про проблеми, з якими живуть. Тому, знаю на чому зосередити свою депутатську діяльність. Це буде підтримка програм, які спрямовані на відновлення молодіжного будівництва, розвиток медичної галузі Волині, розбудова закладів освіти, належна підтримка учасників АТО.

Попереду – дуже багато роботи. Результатом якої, має стати добробут волинян, а розвиваючи свій край, ми поставимо на ноги і країну.

Тому, ще раз щиро дякую Вам за довіру та підтримку! Разом ми досягнемо ще більших успіхів!

З повагою,
Ігор ЧОРНУХА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.