На Волині - вбивство

На Волині  - вбивство
Жінка знайшла в квартирі тіло свого колишнього чоловіка, убивцею виявився товариш загиблого.

Про це повідомляє прес-служба УМВС у Волинській області.

"Правоохоронці негайно прибули на місце події та почали проведення першочергових заходів та слідчих дій. Під час огляду тіла 28-річного власника помешкання було виявлено тілесні ушкодження у вигляді колото-різаної рани шиї. Працівниками міліції відпрацьовувалось декілька версії того, що трапилось у квартирі", – розповів виконувач обов’язків начальника – начальник слідчого відділення підполковник міліції Олександр Могилецький.

За свідченнями знайомих, при житті потерпілий зловживав алкоголем, неодноразово висловлював наміри покінчити з життям, тому версія самогубства стала однією з основних, однак не відкидала й імовірність умисного вбивства.

Зрештою працівники міліції провели ряд слідчо-оперативних заходів, завдяки яким встановили причетність до злочину 36-річного чоловіка, який деякий час проживав із потерпілим. Підозрюваний пояснив, що вбив товариша під час сварки.

"На даний час чоловік затриманий. Працівники міліції продовжують розслідування з метою встановлення всіх обставин вчинення правопорушення", – повідомив Олександр Могилецький.

Слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області відкрито кримінальне провадження за вчинення злочину, передбаченого частиною першою статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення до п’ятнадцяти років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.