За ніч бойовики відкривали вогонь 37 разів

За ніч бойовики відкривали вогонь 37 разів
Бойовики 37 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції.

Терористичні війська продовжують порушувати домовленості. Про це повідомили у прес-центрі АТО, - пише Українська правда.

"Незважаючи на те, що добу бойовики 37 разів обстріляли позиції сил АТО, ніч на сході України минула відносно спокійно. Ввечері зафіксовано перестрілки зі стрілецької зброї на мосту, що поблизу Щастя, артилерійські обстріли в районі Новомихайлівки, мінометні обстріли та обстріли зі стрілецької зброї на околицях Дебальцево", - йдеться у повідомленні.

Інформація щодо втрат серед українських військовослужбовців під час цих зіткнень не надходила.

Також вночі обстрілів українських позицій в секторі Маріуполя не відбулось, проте зранку неконтрольовані терористичні збройні формування з мінометів обстріляли позиції поблизу населених пунктів Павлополь та Гнутове.

"Втрат немає, блокпости, опорні та спостережні пункти перебувають під нашим контролем", - підкреслили у прес-центрі АТО.

Бойовики продовжують вести вогонь в населених пунктах, де немає сил АТО, тим самим завдаючи шкоди мирним жителям регіону.

За добу зафіксовали 7 випадків артилерійського та мінометного обстрілу населених пунктів, в тому числі території населених пунктів Гірське та Золоте - 3 зі сторони Первомайська, що нині перебуває під контролем ЛНР, артилерійський обстріл території села Кримське Слов’яносербського району.

У результаті обстрілу пошкодили два приватних будинки.

З боку села Весела Гора Слов’яносербського району (перебуває під контролем "ЛНР") здійснили обстріл з АГС-17 території автостанції міста Щастя. Жертв та постраждалих не має.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За ніч бойовики відкривали вогонь 37 разів
01 листопад, 2014, 10:39