Володимира Зеленського хочуть оголосити персоною нон ґрата в Росії

Володимира Зеленського хочуть оголосити персоною нон ґрата в Росії
Українського актора Володимира Зеленського хочуть оголосити персоною нон ґрата в Росії, а фільм "8 нових побачень" з його участю не допустити до прокату.

Відповідну заяву на ім'я міністра культури Росії Володимира Мединського, голови департаменту культури Москви Сергія Капкова, голови комітету Державної думи з культури Станіслава Говорухіна і кінопрокатників відправив голова молодіжного руху "Справедлива Сила" Ілля Свиридов, пише газета "Известия".

"Цей "шоумен" на утриманні ворога Росії - Ігоря Коломойського - є принциповим і системним антиросійським пропагандистом. Він неодноразово виступав на концертах на підтримку так званої АТО, давав безкоштовні виступи перед Нацгвардією і навіть особисто пожертвував один мільйон гривень на боротьбу з сепаратистами. При всьому цьому Зеленський прикривається статусом артиста комічного жанру, мовляв це все в жарт", - йдеться в заяві.

Також Свиридов підготував заяву на ім'я глави Чечні Рамзана Кадирова, оскільки раніше, за його словами, Зеленський "знущався над кадрами з похорону батька Кадирова" у своїй гумористичній передачі.

За словами режисера комедії "8 нових побачень" Марюса Вайсберга, Зеленський любить російський народ і не хоче припиняти співпрацю з Росією.

"Він 5 років прожив у Москві, він сам себе росіянином асоціює. А те, що зараз навколо нього відбувається, - штучно створений міф", - зазначив режисер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В газенваген його
Відповісти
...свиридова жаба давить що він не такий популярний...........
Відповісти
Останні новини
Володимира Зеленського хочуть оголосити персоною нон ґрата в Росії
03 листопад, 2014, 10:17