Працівникам шахти № 10 «Нововолинська» виплатили зарплату

Працівникам шахти № 10 «Нововолинська» виплатили зарплату
Заборгованість із виплати заробітної плати на Волині зменшилась на 60%.

Про це стало відомо під час оперативної наради голови Волинської обласної державної адміністрації Володимира Гунчика у понеділок, 3 листопада.

«Станом на 1 листопада заборгованість по заробітній платі зменшилась із 16 мільйонів 772 тисяч до 7 мільйонів 323 тисяч гривень. Тобто більше, ніж на 60%. В першу чергу, звичайно, серйозний плив на зменшення заборгованості по зарплаті – це шахта № 10, яка виплатила більше 6 мільйонів гривень», – сказав Володимир Гунчик.

За його словами, скоротили заборгованість із виплати заробітної плати всі автодори Волині, крім Камінь-Каширського і Любомльського автодору, а також Луцьке підприємство електротранспорту.

Як зазначив губернатор, частина підприємств області продовжує боргувати заробітну плату. Серед них ПАТ «Західінкомбанк», заборгованість якого складає понад 125 тисяч гривень, та «Луцький комбінат хлібопродуктів № 2» із заборгованістю 330 тисяч гривень.

«Це викликає занепокоєння, тому що фактично тенденція була позивна і знову з'явилась заборгованість. Я прошу комісію із залученням відповідних спеціалістів, керівників, представників відповідних служб продовжити працювати над зменшенням і ліквідацією заборгованості в області із виплати заробітної плати. У нас сьогодні є всі можливості це зробити», – сказав Гунчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Працівникам шахти № 10 «Нововолинська» виплатили зарплату
03 листопад, 2014, 12:22