Луцькі школярі під час канікул займалися спортом. ФОТО

Луцькі школярі під час канікул займалися спортом. ФОТО
Під час осінніх шкільних канікул міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» організували спортивні змагання.

Турнір проводився серед клубів за місцем проживання з подолання смуги перешкод на еколого-туристичній доріжці «Стежина здоров’я», що в парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Змагання відбувалися в рамках Всеукраїнських масових спортивних заходів «Спорт для всіх у парках і скверах». Місце проведення та обладнання для страхування безкоштовно надав школярам міста приватний підприємець Олександр Оришко.

Боротьба відбувалася у двох вікових групах. Учасники молодшої групи змагались на нижній доріжці, а старшої — на верхній, де рівень складності набагато вищий. Діти з великим старанням, інколи переборюючи страх, долали перешкоди на хитких конструкціях еколого-туристичної доріжки.

За результатами напруженої боротьби переможцями змагань у молодшій групі стали: Іларіон Сорочук (клуб «Юність») - І місце, Андрій Марцьоха (клуб «Стріла») – ІІ місце, Назар Лисицький (клуб «Атлет») – ІІІ місце.

У старшій віковій групі призерами змагань стали такі учасники: Андрій Ожелевський (клуб «Атлет») – І місце, Максим Трачук (клуб «Лучеськ») – ІІ місце та Максим Петровський (клуб «Лучеськ») – ІІІ місце.

На завершення переможців та призерів нагородили дипломами та солодкими подарунками від міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Організатори та керівники клубів висловлюють вдячність Олександру Оришку та його інструктору за надану можливість провести цікаве та корисне дозвілля для дітей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі школярі під час канікул займалися спортом. ФОТО
03 листопад, 2014, 13:42