Шансів на одужання Шумахера все менше, - медики

Шансів на одужання Шумахера все менше, - медики
Колишній лікар "Формули-1" Гарі Харстейн вважає, що шансів на повне одужання легендарного гонщика Міхаеля Шумахера все менше.

Світова громадськість зараз знаходиться на стадії тривалого прощання з колишнім пілотом "Феррарі" Міхаелем Шумахером, - повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Daily Mail.

Шумахер у даний час проходить курс реабілітації у себе вдома в Швейцарії після важкої травми голови, отриманої під час катання на гірських лижах.

"Очікувана тривалість життя для пацієнтів, які перебувають в комі, неврологічний стан яких не поліпшується, зазвичай становить від декількох місяців до декількох років. Зараз світ знаходиться на стадії довгого прощання з Шумахером. Час проходить, і ймовірність того, що його стан кардинально покращиться, все менша ", - заявив Хартстейн.

Раніше лікар Шумахера Жан-Франсуа Пайен передбачив семиразовому чемпіону "Формули-1" можливе одужання упродовж терміну від одного до трьох років.

Як уже повідомляли, у кінці грудня Шумахер, катаючись на лижах в Альпах, впав і вдарився об приховане під снігом каміння. Внаслідок падіння спортсмен зазнав серйозної травми голови і впав у кому внаслідок крововиливу в мозок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Шансів на одужання Шумахера все менше, - медики
03 листопад, 2014, 17:55