Щоразу, як іде дощ, у Луцьку затоплює багатоповерхівку. ФОТО. ВІДЕО

Щоразу, як іде дощ, у Луцьку затоплює багатоповерхівку. ФОТО. ВІДЕО
У будинку № 50 на вулиці Станіславського в Луцьку, коли йде дощ, мешканцям щоразу загрожує потоп.

Після проливних дощів 16 травня у кількох під’їздах цього будинку – знову мокро.

Один з користувачів форуму Lutsk Board опублікував два відео, на яких видно, як з ринви посеред під’їзду тече вода. Як стверджує автор відео, причина – забитий водостік.

«На видео тазиков еще нету, их мы начали ставить сразу после съемки, так вот, 30 литровый таз набирался водой за 2 минуты, пока выливали первый, второй успевал на 1/3 уже набраться водой. У самых краев ступенек пробили небольшие желоба, чтоб вода не пошла в квартиры, а стекала по лестничной клетке. Приблизительно такой водопад наблюдался с 1-го по 9 этаж», – пише на форумі автор відео.


ВолиньPost теж пересвідчився, що дощова погода мешканців цього будинку не радує.

Галина Іванівна, мешканка другого під’їзду на вулиці Станіславського, 50 розповіла, що у коридорі поряд з її квартирою у стіні – дірка, з якої під час кожної зливи тече вода. Оскільки поріг у квартиру дуже низький, то в разі дощу вода потрапляє у квартиру.

Павло Петрович, який теж проживає у цьому під’їзді, каже: дощі псують стіну всередині під’їзду, у якій замурований водостік.

«Водостік застарілий, мабуть, з дірками. Тому під час дощів стіна мокра від дев’ятого до першого поверху. А через це запах неприємний у під’їзді», – зауважив він.

«За утримання будинку платимо, а від ЖЕКу – нуль уваги. І ремонт, якщо й робиться, то тільки силами мешканців. До речі, така сама ситуація і взимку, коли сніг розтає. І це вже не перший рік», – дорікнув він.

Ще один мешканець багатоповерхівки Анатолій Васильович, розповів, що під час злив найбільше затоплює підвал у першому під’їзді.

«Ледь не кожні два тижні з того підвалу відкачують воду», – запевнив чоловік.

Окрім того, на будинку подекуди помітні мокрі плями. Місцеві кажуть, що, окрім водостоку, мають проблеми і зі старою каналізацією, яка теж протікає. За словами жителів, багатоповерхівка збудована у 1986 році.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Київський майдан №12 - також потоп, а кришу ЖЄК на виклик жителів поремонтував так: в одному місці рубероїд зірвав, а де протікає положив...За що платимо? Кому жалітись?
Відповісти
Останні новини
Щоразу, як іде дощ, у Луцьку затоплює багатоповерхівку. ФОТО. ВІДЕО
17 травень, 2012, 13:04