До України прибула чергова «гуманітарка» з Росії

До України прибула чергова «гуманітарка» з Росії
Черговий російський гуманітарний конвой перетнув український кордон.

Український кордон перетнуло 10 вантажівок з російською гуманітарною допомогою для жителів Донецької та Луганської областей, - пише Gazeta.ua.

"Десять автомобілів з ​​паливом і медикаментами пройшли митне оформлення і слідують в Донецьк", - йдеться у повідомленні.

За словами заступника начальника Національного центру управління в кризових ситуаціях МНС Олега Воронова, ще одна колона з 10 автомобілів зараз проходить митне оформлення, після чого вирушить до Луганська.

За даними МНС, колона везе медикаменти для закладів охорони здоров'я та паливо, в тому числі для підрозділів пожежно-рятувальних служб, швидкої медичної допомоги та ЖКГ. У складі колони 20 автомобілів Ногінського рятувального центру, загальна вага вантажу перевищує 100 тонн.

Нагадаємо, 2 листопада Росія направили на схід України 100 вантажних автомобілів, які привезли цукор і м'ясні консерви, будівельні матеріали, паливо і медикаменти.

Також нагадаємо, вранці 31 жовтня 100 вантажівок в рамках четвертого гуманітарного конвою привезли для жителів Донецької і Луганської областей близько тисячі тонн вантажів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
До України прибула чергова «гуманітарка» з Росії
04 листопад, 2014, 09:47