«Вимоги переводити бюджетників у держбанки ніколи не існувало», - Пишний

«Вимоги переводити бюджетників у держбанки ніколи не існувало», - Пишний
Керівництво Ощадбанку спростувало інформацію, що поширюється рядом регіональних підрозділів держбанку, про вимоги уряду щодо переведення виплати заробітної плати співробітникам держпідприємств і бюджетних організацій у державні банки.

Про це повідомляє Еспресо.tv.

Як заявив у ході інтерв’ю ЗМІ голова правління Ощадбанку Андрій Пишний, розпорядження Кабінету Міністрів України щодо примусового переведення державних і комунальних підприємств на обслуговування в державні банки ніколи не існувало. «Такого розпорядження немає та ніколи не було», – заявив Андрій Пишний, відповідаючи на запитання журналістів про використання держбанками адміністративних методів конкуренції на ринку шляхом примусового переведення на обслуговування державних і бюджетних підприємств.

За словами Пишного, отримувати зарплатні картки Ощадбанку працівникам держструктур і бюджетних підприємств зовсім не обов’язково, активна робота з бюджетниками з боку держбанків – це не більше ніж стандартна практика пропозиції банками своїх послуг споживачам. Ті ж випадки, коли співробітники Ощадбанку пропонували органам влади та бюджетним підприємствам негайний перехід на обслуговування під приводом існування відповідних директив уряду, Андрій Пишний назвав конкуренцією.

«На початку дев’яностих багато банків стали рости за рахунок того, що забирали частину клієнтів з державних Ощадбанку, Промінвестбанку, Укрсоцбанку, Укрексимбанку. І це добре. Але зараз ми маємо намір конкурувати, – зазначив Андрій Пишний. – Наявність черг у відділеннях банку – це добре чи погано? Для банку це добре, оскільки показує, що в нас є клієнти, що будуть з нами в будь-якому разі».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: зарплата
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Вимоги переводити бюджетників у держбанки ніколи не існувало», - Пишний
04 листопад, 2014, 10:18