У Донецьк прибувають російські війська

У Донецьк прибувають російські війська
У Донецьк під виглядом «ополченців» прибувають російські військові.

За минулу добу бойовики здійснили понад 20 обстрілів позицій сил АТО. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, - пише Дзеркало тижня.

За його інформацією, найбільш активно бойовики атакують аеропорт Донецька, блокпости №31 і 38, позиції сил АТО біля Гранітного, Гірського.

Тимчук повідомив, що бойовиками була зроблена спроба штурму блокпосту в районі Горлівки, але силам АТО вдалося її відбити.

Також він поінформував про те, що за минулу добу в Донецьк прибуло близько 15 критих вантажівок з озброєнням та боєприпасами і до 100 осіб підрозділів російської армії.

"У Петровський район Донецька прибувають підрозділи армії РФ, переодягнені у форму місцевого "ополчення" з нашивками "ДНР". Місцевим бойовикам переданий наказ російського командування не вступати в контакт з прибуваючими військовослужбовцями РФ", - написав Тимчук.

Раніше повідомляли про те, що незважаючи на оголошений режим припинення вогню в Донбасі, російські військові продовжують перекидати в Україну бойову техніку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Донецьк прибувають російські війська
04 листопад, 2014, 11:25