Заборонили 69 фільмів за участю Пореченкова

Заборонили 69 фільмів за участю Пореченкова
Державне агентство України з питань кіно заборонило транслювати фільми за участю російського актора Михайла Пореченкова.

Про це повідомляє прес-служба відомства, - інформує телеканал "24".

3 листопада відбулося засідання експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрації фільмів при Держкіно, яка рекомендувала заборонити трансляцію на території України 69 стрічок за участю Пореченкова.

"Російський актор Пореченков своїми діями зі зброєю в руках на підтримку тероризму вивів себе за межі контексту культури і мистецтва. Демонстрація фільмів з його участю після такого вчинку була б моральною підтримкою і поширенням ідеології тероризму і екстремізму", - зазначив голова Держкіно Пилип Іллєнко.

Серед заборонених до показу - серіали "Бандитський Петербург. Барон", "Вулиці розбитих ліхтарів" 1 сезон, "Особливості національного полювання в зимовий період", "Особливості національної політики", "Ліквідація", "9 рота", "Вбивча сила" 1 -6 сезони – загалом 69 фільмів

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
загалом правильно зробили. Мені дуже подобався актор, але після його візиту на схід і стрільби , ,,,,,, правду кажуть " від любові до ненависті один крок"
Відповісти
Ну й дебіли...
Відповісти
Останні новини
Заборонили 69 фільмів за участю Пореченкова
04 листопад, 2014, 13:46