Односельчани комуніста Мартинюка голосували за нардепа, бо він «давав гроші на хату»

Односельчани комуніста Мартинюка голосували за нардепа, бо він  «давав гроші на хату»
Односельчани комуніста Адама Мартинюка, який народився у селі Ветлі, голосували за кандидата у нардепи, бо він допомагав церкві, вставляв нові вікна, виділив кошти на хати.

Про це повідомив голова "Асоціації Молодих Реформаторів" Дмитро Безвербний під час прес-конференції громадської інформаційної кампанії "Голосуй чесно! – Обирай гідних!" у Волинському прес-клубі, 4 листопада.

"Ми вирішили робити на Поліссі акцент. Одне з таких центрів, куди ми одразу запланували поїхати, було село Ветли. Ветли - батьківщина Адама Мартиняка, комуніста, одного з депутатів, який голосував за закони 16 січня", - зауважив Безвербний.

За його словами, у Адама Мартинюка чимало прихильників на батьківщині, а тому активісти та волонтери громадської кампанії вирішили поспілкуватися з тамтешніми виборцями та почути їхню позицію.

"У нього багато прихильників в селі Ветли, і ми вирішили з ними поспілкуватися і почути їхню позицію. Нас прийняли спокійно. Ніяких інцидентів не було, але в спілкуванні з людьми, коли ти їм пояснюєш, що ця людина голосувала за закони 16 січня, що комуністична партія - одна з тих, хто підтримує терористів в зоні АТО, то вони казали, що "так, продовжуємо голосувати", - розповів Дмитро Безвербний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПРО ПІДКУП ВИБОРЦІВ НА ВОЛИНІ ЗАМОВЧУЮЮТЬ САМІ Ж ВИБОРЦІ

Голова "Асоціації Молодих Реформаторів" наголосив, що мешканці села Ветли продовжують голосувати за Мартинюка, оскільки той допомагав матеріально односельчанам, а тому "він - хороша людина.

"Люди не мислять, коли ти наводиш аргументи. Вони мислять категорією "а що він для мене зробив", - підкреслив Безвербний.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці, діти, їдьте, розповідайте ти немислячим людям, вода камінь точить, дивись і до них дійте, що вони, фактично стають співучасниками злочину їх односельця. Люструйте, ще в СНУ прийдіть, бо та стара гвардія теж ніяк мінятися не хоче. Дітей шкода, за що гинуть?
Відповісти
СНУ, ЛНТУ.. огнища інфекцій під назвою "бюрократія, корупція, фальш" :((
Відповісти
не комуністи розвязали бойню в Донецьку!
Відповісти
розум включають лише тоді.коли син або чоловік попав вАТО, А так-лугандон і крапка.
Відповісти
Ветли є тією краплею, в якій яскраво відобразився океан проблем, які є характерними для України взагалі і для села особливо. Найперше, це говорить про забитість сучасного українського села, по-друге, про його злиденність. Люди буквально виживають, але так звикли до цього стану, що вважають його майже нормальним. Тому для них "вікна" і "двері" є дійсно значимими подіями. Біда в тому, що нема перспективи для змін на краще. За сучасної аграрної політики держави, вірніше повної її відсутності, за умов, коли президент числиться серед найбільших латифундистів країни, перспектив у села дійсно нема. Тому, на жаль, надалі слід чекати лише на гірше. Гірко стає на душі від усього цього.
Відповісти
З людьми старшого віку вже нічого, мабуть, не зробиш, такими й на той світ підуть. Треба комплексно працювати з молоддю: зі школи виховувати людину мислячу. Але чи можливо це в умовах зубожіння матеріального й духовного?
Відповісти
А ти хоч знаєш суть тих Законів від 16 січня люстратор хренов.
Відповісти
цих законив скоро будуть просити про их прийняття бо таки закони тильки в рази жорсткиши иснують в кожний цивилизований краини и не дозволяють сияти наклепи и кожний мавпи з гранатою яка одягнула маску диктувати иншим свои умови
Відповісти
коментар
Відповісти
А ти ці закони знаєш?
Небось, теж комуняка добрий ти? То пи*** в матушку свою рассєю! Вже бери квиток на вокзалі котися!
Відповісти
Чого ви вчепились за того Мартинюка, комуняки ж не пройшли, а от всякі єремеєви,івахіви, мартиняки пройшли, вони теж голосували за закони 16 січня, але за них віддали голоси волиняни,отам були і вікна, і двері, і фальшиві бронежилеті,амуніція, яка розлазиться прямо на солдатах......чого за них ніхто не згадує, спитайте у волинян, чому голосували за цих запроданців, які не менше винні ніж комуняки.....ганьба....
Відповісти
Бог дав продажному народу продажну владу. Ми того варті бо заслужили. Моісей 40 років рабів водив по пустелі щоб там здохли і здохли
Відповісти
Останні новини
Односельчани комуніста Мартинюка голосували за нардепа, бо він «давав гроші на хату»
04 листопад, 2014, 17:30