Протягом доби в зоні АТО загинув 1 український військовий, 5 поранені

Протягом доби в зоні АТО загинув 1 український військовий, 5 поранені
Протягом дня бойовики здійснили 33 вогневі нальоти на наші позиції. Найбільш складна ситуація склалась в районі населеного пункту Дебальцево.

Неконтрольовані збройні формування здійснили вогневі нальоти на блокпости, опорні та спостережні пункти, що розташовані поблизу Чернухіно, Нікішино, Редкодуб, Міус, кургану Могила Гостра, - повідомляє прес-служба АТО у мережі Facebook.

Вели вогонь зі стрілецької зброї, АГС та РПГ з боку жіночого монастиря та торгівельного комплексу по нашим позиціям на території старого терміналу Донецького аеропорту.

Стріляли з озброєння танків, що знаходились на вулицях Павлополя, по нашим позиціям, розташованим на околиці населеного пункту. Таким чином бойовики, завдаючи удари по нашим силам, прикриваються мирним населенням. Факти цинічного нехтування бойовиками загальноприйнятими нормами моралі та честі не в перше фіксуються силами АТО.

Внаслідок обстрілів один український військовослужбовець загинув, п’ятеро отримали поранення. Усіх поранених направлено в медичні заклади.

Напружена ситуація в районі 31 блокпосту. Там протягом дня бойовики неодноразово обстріляли позиції сил АТО. Вогнем у відповідь знищено вогневу точку бойовиків, що була розташована неподалік населеного пункту Фрунзе.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ложь. Двое суток позиции украинской армии поливали из РСЗО, гаубиц, нового вида оружия, ракет типа "Партизан". Просто солдаты исчезли. Страшное оружие. Даже пепла не остаётся...
Відповісти
Останні новини
Протягом доби в зоні АТО загинув 1 український військовий, 5 поранені
04 листопад, 2014, 19:38