Ковельського депутата можуть посадити через смерть людини

Ковельського депутата можуть посадити через смерть людини
Прокурор Волині порушив кримінальну справу щодо депутата Ковельської районної ради, неправомірні дії якого призвели до смерті людини.

Про це інформує прокуратура Волинської області.

Прокурор Волинської області Андрій Парака порушив кримінальну справу стосовно депутата Ковельської районної ради, майстра лісу Голобського лісництва Ковельського спеціалізованого лісогосподарського приватного акціонерного товариства «ТУР».

Дослідча перевірка встановила, що упродовж січня-березня 2012 року він порушував правила безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на виробництві. Він допускав до валки лісу громадян, які не перебували у трудових відносинах з лісогосподарським товариством, не пройшли навчання з охорони праці та не мали відповідної кваліфікації.

Наслідком цього стала загибель людини. 29 березня 2012 року дерево, зрізане одним із робітників, вдарило іншого робітника по голові, від чого він помер на місці.

Досудове слідство у справі про обвинувачення майстра лісу у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 272 Кримінального кодексу України, провадитиме Ковельська міжрайонна прокуратура.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд, Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковельського депутата можуть посадити через смерть людини
17 травень, 2012, 16:01