Скільки коштів надали волиняни для армії у жовтні

Скільки коштів надали волиняни для армії у жовтні
Повідомили, скільки становить жовтневий внесок волинян в обороноздатність армії.

У жовтні 2014 року до держбюджету з Волині надійшло 8,5 мільйона гривень військового збору, - повідомляють у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

З початку запровадження військового збору для забезпечення армії з доходів волинян уже перераховано 21,8 мільйона гривень цього платежу.

«В умовах адміністрування нового платежу – військового збору, ми відпрацювали вже три місяці. Варто відзначити, що питанням нарахування і сплати військового збору було присвячено більше двадцяти семінарів та 10 телефонних «гарячих ліній», - розповів в.о. начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

За словами керівника ГУ ДФС в області, запитати про особливості сплати цього платежу представники бухгалтерських служб волинських бізнес-структур можуть в індивідуальному порядку, зокрема звернувшись за консультаціями до Центрів обслуговування платників.

Нагадаємо, що з 3 серпня 2014 року набрав чинності Закон України від 31 липня 2014 року No 1621 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України», яким тимчасово до 1 січня 2015 року запроваджено військовий збір.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.