«Луцькводоканал» планує модернізувати систему водопостачання

«Луцькводоканал» планує модернізувати систему водопостачання
Комунальне підприємство «Луцькводоканал» проведе технічне переоснащення і оновлення систем водопостачання за рахунок капітальних інвестицій.

Про це стало відомо на засіданні виконкому міської ради 5 листопада.

Підприємство із водопостачання розробило програму інвестиційного фінансування у яку закладено більше як 250 тисяч гривень.

Директор комунального підприємства «Луцькводоканал» Іван Корчук переконує, що інвестиційні кошти будуть залучені для модернізації насосного обладнання у декільках районах Луцька, а також на реконструкції водогону від вулиці Дубнівської до вулиці Єршова.

«Нашим завданням є забезпечення доступною і якісною водою, яка повинна подаватись безперебійно. Але на жаль стара система водопостачання із роками псується, і в результаті ми маємо витоки води, яка не доходить у повному обсязі до споживача. Заходи інвестиційної програми передбачають також впровадження засобів обліку, систем автоматичного регулювання виробництва, розподілу і споживання води», - розповів Корчук.

Підприємство планує також модернізацію насосного обладнання і встановлення приладів загально будинкового обліку води по вулиці Потебні, 79а, Карпенка – Карого 19а, Селищна, 90в, Львівська, 75а, Квітнева, Авіаторів , 1а, а також Заводська, 22а.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Луцькводоканал» планує модернізувати систему водопостачання
05 листопад, 2014, 10:45